Rakas Tallinna

Ihana rakas Tallinna.

Kun kaipaan pään tyhjentämistä ja hyvää mieltä heitän repun selkääni ja lampsin satamaan. Onnekseni pääsen julkisilla alle puolessa tunnissa Länsiterminaaliin.

Huomasin käyväni päivä päivältä vain enemmän levottomammaksi ja tiedän että siihen auttaa vain ja ainoastaan pieni irtiotto arjesta.

Matkustajia oli suht vähän joten saimme viettää ystäväni kanssa laatuaikaa. Tallinkin 22h risteily on juuri meille se paras vaihtoehto ja edullinen. Illan/yön nautiskelet laivan antimista ja aamulla maihin.

Aurinko helli meitä koko päivän ja pakko myöntää; sieltä se kesä tulee kovaa vauhtia!

Monet mietteet ja murheet jätettiin aallokkoon ja rennoin mielin uuteen viikkoon.

Joka kevät vannon että tästä kesästä tulee se paras kesä mutta tällä kertaa on sellainen kutina mahan pohjassa että tämä on se kesä! Ekaa kertaa olen myös suunnitellut ja mahduttanut kaiken kalenteriin. Bon Jovin keikka Tallinnassa, Rammstein Tampereella, Provinssiin neljäksi päiväksi, elokuussa kultahietikolle Bulgariaan ja tietenkin monesti Tallinnaan!

Kultahietikosta kuulisin mielelläni vinkkejä. Nähtävyyksiä, retkiä tms joita kannattaa kokeilla.

Kun reissukuume iskee, ihana rakas Tallinna auttaa, hetkeksi, kunnes löydän itseni bookingista selaamista hostelleja. Tällä hetkellä Las Palmas syyskuulle olisi pohdinnassa ja matkaseura mitä parhain!

Matkustakaa ihmiset, nähkää maailmaa <3

<3:llä Jenna Annika

Kommentit (2)
  1. Henna / sooloiluja.com Tallinnassa
    23.4.2019, 09:17

    Tallinnaan ei kyllä taida kyllästyä ikinä! Itselläni on siellä pieni ”mökki” eli vapaa-ajankoti ihan vanhan kaupungin sydämessä. En siis ole koskaan käynyt vain päiväristeilyllä, mutta olen miettinyt että pitäisi kirjoittaa blogiini https://sooloiluja.com postaus siitä, mitä muutaman tunnin risteilyllä voisi ehtiä tekemään. Mitä te teitte?

    1. Oma pieni asunto sieltä olisi ihana <3 Oltiin yö laivalla ja muutama tunti maissa, jalan kuljetaan niin kerkiää mennä kukkakadulle hakemaan ruusuja tietyltä rouvalta, rimistä kissanruokaa (4kissaa kotosalla) ja istutaan alas ja vain katsellaan ohikulkijoita 🙂
      Välillä otetaan hostelli ja kerran vuokrattiin asunto viikoksi, silloin kun on pidempään Tallinnassa tehdään päiväreissun Pärnuun tai käydään esim ufobubissa syömässä 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *