Puhdistus on ihonhoidon perusta

Puhdistus on ihonhoidon perusta. Aamu- ja iltapuhdistuksen pitäisi olla kaikkien meidän ihan rutiinitoimepide. Kun iho on puhdistettu kunnolla, on se vastaanottavaisempi kaikille hoitotuotteille, eli ilman kunnon puhdistusta ei mitkään hoitotuotteet voi tepsiä niinkuin niiden kuuluisi ja vaikutus ei ole sellainen, kuin kunnolla puhdistetulle iholle voisi olla.

Samalla kun puhdistamme ihon kunnolla, vaikutamme ihoomme muullakin tavalla, esimerkiksi ihon pintaverenkierto vilkastuu ja samalla teemme kasvoille pienen kasvohieronnan, eli saamme pienen kasvohieronnan aamuin illoin ihollemme.

Zeitgard-puhdistusharja sinisellä harjapäällä

Kerron nyt omasta päivittäisestä puhdistusrutiinistani ja tuotteista, millä teen puhdistuksen. Minulla on käytössä Zeitgard puhdistusharja ja siihen sopiva puhdistusaine. Ja tällä harjapesurilla puhdistaminen on koukuttanut minut ihan täysin. Ja jos sattuu, että joudun putsaamaan kasvot ilman Zeitgard-puhdistusharjaa, niin tuntuu, että en saa kasvoistani puhdasta millään. Ja dermatest testissä onkin todettu, että tällä Zeitgardilla ihonpuhdistaminen on 10 kertaa tehokkaampaa, kuin käsin puhdistaminen.

Tässä Zeitgardissa on valittavana kaksi erinlaista harjaa ja puhdistusainetta; vaaleanpunainen sopii normaali-ihosta kuivemmalle ja herkälle iholle ja sininen taas normaali-ihosta sekaihoon, sekä rasvaiselle ihotyypille.

No miksi minä olen tähän Zitgardiin niin ihastunut, niin siihen on useampi syy. Ensiksi tämä harjapesulaite on erittäin hellävarainen iholle ja silti niin tehokas. Tämän harjapesurin harjaspään kuidut ovat pyöristetty ja tämä harjapää toimii värähtelytekniikalla, ei pyörien ja siitä johtuu, että puhdistus on hellävaraista ja silti hyvin tehokasta. Harjakset nostavat värähtelytekniikan avulla sieltä ihohuokosista niitä sitkaimpiakin epäpuhtauksia pois. Ja kolmas seikka, mikä tekee Zeitgardista ihan huippulaitteen on hygieenisyys. Nämä harjakset puhdistuvat ihan huuhtelemalla ja harja on siten vapaa bakteereista, sillä harjaksissa on Microsilver-kiteitä ja ne suojaavat harjaksia ja estävät bakteerien muodostumista harjaksiin. Harjapää säilyttää Microsilver suojan kolme kuukautta.

Puhdistaminen harjalla on helppoa, laite ilmoittaa 20 sekunnin välein, milloin on aika siirtyä kasvoilla eri alueelle ja laitteessa on kolme eri tehoa, minkä voit valita oman ihotyyppisi ja tarpeesi mukaan.

Ja säännöllisellä käytöllä, saat ihollesi päivittäisen kasvohieronnan samalla ja siten ihosi pinta ja väri on jo lyhyen käytön jälkeen paremman värinen ja iho on myös kimmoisampi ja kuulaampi.

Kun olet puhdistanut Zeitgard-harjalla kasvot, huuhtele ne vedellä ja tee kasvovesikäsittely. Kasvovesikäsittely tasapainottaa ihon ph.n ja tämän jälkeen iho on vastaanottavainen jatkohoidolle.Seuraavaksi levität kasvoillesi oman ihotyppisi mukaisen hoitovoiteen ja silmänympärysvoiteen. Itsellä on nyt käytössä ylellinen, silkkimäinen Anti-Aging Beauty Diamond kasvovesi, silmänympärysvoide, sekä hoitovoide. Ihania ihonhoitohetkiä sinulle <3

Kuvassa Beauty Diamonds -sarjan kasvovesi, silmänympärysvoide, kasvoöljy ja hoitovoide
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *