Uskalla puhua unelmistasi ääneen!

 

Mietitkö usein, että miksi mulle käy aina näin, miksi minun ympärille on siunaantunut niin paljon negatiivisa ihmisiä tai ei jaksais tätä arkista puurtamista päivästä toiseen, rahat ei riitä ja töihin lähtö on työlästä ja maistuu ihan puulta. Tiäks mitä, sinä ja vain sinä voit muuttaa tilanteen. Älä jää siihen samaan pisteeseen junnaamaan ja odotamaan sitä jotakin ihmettä tai eläkepäiviä, jotka saattaa olla vielä budjetiltaan tiukempia, kuin nykyiset päivät.

Sinulle on varmaan, niinkuin minullakin on unelmia. Jotta sinä pääsisit toteuttamaan niitä unelmia, sinun täytyy tehdä muutos omassa elämässäsi ja vain sinä voit tehdä sen. Muuten sinä jankaat siinä samassa arjessa menemään ja mikään ei muutu.

Ensiksi sinun pitää uskaltaa sanoa ne unelmasi ääneen ja uskalla unelmoida myös isosti. Ja kun olet sanonut ne unelmasi ääneen, olet ottanut ensimmäiset askeleesi kohti niitä unelmia. Minäkään en ennen uskaltanut sanoa niitä ääneen tai uskalsin unelmoida vaan tosi pieniä juttuja, jotta en pettyisi, kun ne unelmat ei kuitenkaan toteudu. Mutta mitkään unelmat ei toteudu, jos sinä itse et usko niiden toteutumiseen ja miksi kukaan mukaan uskoisi, jos sinä itsekkään et usko.

Ja mitä vahvemmaksi minulla se oma usko unelmien toteutumiseen on kasvannut, sitä nopeammin olen saavuttanut niitä välietappeja matkalla kohti niitä isoja unelmia. Minulla itsellä on monia unelmia ja osa tosi isoja, ja varmasti jotkut ajattelee, että tuo on ihan pölvästi, ei tuommosia voi tuolla iällä enää saavuttaa, mutta minä tiedä että voi ja minä pystyn siihen.

Ja ei kannata välittää ja keskittyä siihen, mitä muut ajattelee, vaan keskittyä vain siihen, mitä itse tavoittelee. Monet minun ystävät ja läheiset tietää, minkälainen olin ennen ja varmasti voivat todeta nyt, että mitä ihmettä tuolle naiselle on tapahtunut. En halunnut olla missään kuvissa, en halunnut käydä missään tilaisuuksissa, en uskaltanut puhua ihmisten eessä, ajattelin kun täytin 50 vuotta, että elämä alkaa olla kohta taputeltu, en arvostanut itseäni. Mitä vielä, olen ottanut positiivisen suunnan kohti unelmiani, tehen videoita ja mainoksia missä olen itse, koulutan ihmisiä tilaisuuksissa, haaveilen ulkomaan matkoista joita tänä vuonna on tulossa jo kolme luultavammin ja ajatelkaa en ole ikinä ennen käynyt ulkomailla, minulla on paljon asioita ja paikkoja mitä haluan tehdä ja nähdä ja miksi ei, koska huolehdin hyvinvoinnista ja terveydestä nykyisin paremmin ja elän jokaisen päivän nauttien ja suuntana omat unelmani.

Älä kuitenkaan lannistu vastoinkäymisistä, sillä niitäkin on matkalla. Matka vaatii myös periksiantamattomuutta, sinnikkyyttä ja myös uhrauksia, jotta pääset kiipeämään sinne vuoren huipulle. Mutta ei ole yhtään menetynyttä ihmistä, joka ei olisi kokenut vaikeitakin vastoinkäymisiä, ne kuuluu tähän matkaan.

Uskalla siis unelmoida ja lähteä kohti omia unelmia. On tutkittu, että kun ihminen ymmärtää pystyvänsä mihin vaan, niin voi olla tietoisesti rohkea kaikissa tilanteissa.  Sinä et tarvitse muuta kuin rohkeutta ja ajatuksen siitä, että minä pystyn mihin vaan.

Ainekset

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *