Blondimpi versio

unadjustednonraw_thumb_24bd.jpgunadjustednonraw_thumb_24be.jpgunadjustednonraw_thumb_24bf.jpg

Oltuani viikon verran blondimpi (vaaleampi) ja päivä päivältä yhä tyytyväisempi siitä. Voin kai sanoa päätöksen olleen hyvä. Uusi vaaleampi look toi kulmakarvat esille ja ihonvärin ihan uudelle tasolle. Se toi freesiyttä ja energisyyttä, muttei tennyt musta yhtään sen ”blondimpaa”.

Vaaleampana olo on toki työläämpää, hiukset alkavat nimittäin kellertämään päivä päivältä enemmän ellen pian löydä super hyvää hopeashampoota. Yhden jo tilasinkin testiin, mutta se pirulainen on edelleen matkalla luokseni.

Aikaisempiin vaalennuskertoihin nähden hiukset on tosi hyvässä kunnossa. Niitä on värjätty viimeisen reilun kahden vuoden aikana ainoastaan kerran ja vaalennettu ensimmäisen kerran yli kolmeen vuoteen nyt kun ne viime viikonloppuna sai vaaleita raitoja. Hiukset ovat vahvat, vaikkakin aika karheat. En kärsi kaksihaaraisista hiuksista, ennemmin ne latvot kuivuvat koppuroiksi. Hiuksia ei hirveästi tarvitse laittaa. Annan hiusten kuivua pesun jälkeen luonnollisesti. Hiustenkuivajaa ja suoristusrautaa käytän noin kerran viikossa, kuivaajaa yleensä tätäkin harvemmin.

Nyt annan vain auringon vaalentaa hiuksia entisestään, yritän löytää hyvän keltaisuutta taittavan shampoon ja kasvattaa hiuksia edelleen. Loppukesästä otan luultavasti lisää raitoja ja vaalennan näin ollen vielä himpun verran vaaleammaksi.

Kommentit (3)
  1. Jos etsit tehokasta keltaisuuden taittajaa niin ihan huippuja tuotteita on Fudgen shampoo ja hoitoaine! Todella tymäkkää tavaraa – parempi levittää hanskat kädessä 😀

    1. Niin siis tarkennan vielä: Fudge Clean Blonde -tuotteet!

      1. Itse asiassa kyseinen tuote on laitettu tilaukseen, can’t wait ^^ 

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *