Ostokset – Miekkoja, kirjaimia ja suolamylly

Vein eilen äitini ostoksille erääseen ihanaan sisustuskauppaan, jossa hän ei ollut käynyt aiemmin. Itse useita kertoja, mutta aika maltillisesti sieltä kuitenkaan mitään ostaen. Tykkään käydä siellä katselemassa, sillä sen tunnelma on jokseenkin maaginen. Kauppa ihan kuin vetäisi sisuksiinsa ja rauhallinen tunnelma klassisen musiikin siivittämänä tavarapalveluden keskellä on hämmästyttävän rauhallinen. Minulla kun on tapana ahdistua tavaramääristä, ihan jo ruokakaupassakin. Minulla ei ollut kauppaan mennessä minkäänlaisia tarpeita, ja oli tarkoitus jättää ostokset tekemättä. Mutta kas kummaa, lähdin kaupasta pois kaksi miekan terää repustani törröttäen.

Ostokset: kaksi puista miekkaa, puiset kirjaimet laatikon kera sekä suolamylly
Rakastan puuta materiaalina niin lapsen leluissa kuin muissakin kodin välineissä

Ostokset ninjavaiheeseen

Lapsellani on parhaillaan suuri ninjavaihe menossa ja meillä miekkaillaan millon milläkin. Rakastan ja arvostan puuleluja yli kaiken, joten eipä tarvinnut kahta kertaa miettiä, kotituvatko miekat meille. Oli selvää, että niitä tarvitaan kaksi, sillä yksin miekkailu on äärimmäisen tylsää. Nyt meille on lapseni kanssa samismiekat ja voimme jatkaa ninjaliikkeiden harjoittelua. Ja mukavaa tietysti, että kylässä käyvien kavereidenkin kanssa voi olla yhdessä Lego Ninjagon  Zane ja Jay. Olen säilyttänyt kaikki lapseni jo leikeistä poistuneet puulelut erilliseen laatikkoon, joista osa on peruja jopa minunkin lapsuudesta. Niin tulen säästämään myös nämä miekat.

Ostokset: kaksi puista miekkaa ja puiset kirjaimet laatikossa
Puiset miekat ninjavaiheeseen ja puiset kirjaimet laatikossa kiinnostukseen kirjaimia kohtaan

Ostokset oppimiseen

Liike vastasi myös muutama kuukausi sitten heränneeseen haaveeseen puisista kirjaimista ja numeroista. Tosin numeroita heillä ei tällä hetkellä ollut valikoimassa, mutta ah, kirjaimet. Lapsellani on herännyt erittäin suuri kiinnostus kirjaimia kohtaan ja näillä jos millä niitä on ilo harjoitella. Toivon, että jonain päivänä eteeni tulee vastaavat numerot, jotka kiinnostavat vähintään yhtä kovasti. Ja kuten jo varmasti arvaatte, aikanaan nämäkin puukirjaimet päätyvät talteen puulelujen aarrelaatikkoon.

Ostokset: puinen suolamylly
Täydellisen värinen puinen suolamylly ja niin ihana käyttää

Jotain myös minulle

Monesti ostoksilla minulle käy niin, että löydän kyllä lapselleni vaikka mitä; sitä, tätä ja tota, mutta harvoin itselleni mitään. Tai jos löydän, en raaski ostaa. Olen haaveillu suolamyllystä jo vuosia. Olen kai kuitenkin nähnyt turhuudeksi laittaa rahani sellaiseen, sillä helposti ja hyvin pärjää ilmankin. Nyt kun elämäntapanani on keto/vhh ruoka, lisään ruokaani reilusti suolaa, sillä käyttämäni raaka-aineet ovat täysin puhtaita ja suolattomia. Kehomme tarvitsee suolaa toimiakseen. Niinpä olen lisännyt esim. salaatteihini suolat sormin purkista ottamalla. Toki olisin voinut käyttää jonkinlaista lusikkaa, mutta sormilla ripottelu on selkeesti hauskempaa. Suolan ottaminen purkistani on sen sijaan hieman haastavaa. Purkin suu on kapeahko ja suolamäärän vähentyessä sormet eivät meinaa ylttää siihen mitenkään. Näin tilaisuuden tulleen, kun silmiini osui tämä täydellisen värinen puinen suolamylly, joka nyt koristaa keittiön työpöytää. Vajaassa vuorokaudessa se on ollut jo kahdesti tositoimissa ja ah, miten nautinkaan ruksuttaa sillä suolamuruja ruokaani <3

Lue myös muista viimeaikaisista shoppailuistani täältä

koti ostokset lapset ruoka-ja-juoma
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *