Alku.

Pöydällä on sisustuslehtiä, remppalehtiä, muutama suunnitelmaehdotus keittiöstä ja läppäri. Jännittävää, tästä se nimittäin lähtee. Matka ajatuksesta asunnoksi. Ja koko matka tallennetaan tänne blogiin. Tässä vaiheessa projekti on vielä salainen – ei nimiä tai tarkkoja paikannimiä. Salainen jopa siis meidän kavereilta. Olisi hauska pitää salaisuus tupareihin asti ja räjäyttää koko potti sitten kerralla. Se voi olla vähän hankalaa, mutta pyritään ainakin siihen, että paljastetaan kaikki vasta, kun alkaa olla enemmän valmista.

Kaikki lähti liikkeelle ilmoille heitetystä ajatuksesta joskus viime vuoden kesällä. Tällainen remppakohde olisi mahdollinen, jos kiinnostusta riittää. Kesällä ei tuntunut vielä siltä, että olisi ajankohtaista muuttaa isompaan asuntoon ja vielä tehdä sinne lähes täydellinen pintaremontti. Mitä lähemmäs joulua tultiin, sitä enemmän ajatus alkoi houkuttaa ja projekti tuntua kiinnostavalta. Nyt viimeisen kuukauden sisällä ollaan päädytty siihen, että ryhdytään tähän ja nyt kunnianhimoinen tavoite on saada kohde muuttovalmiiksi kesään mennessä.

Matkasta voi tulla aika mielenkiintoinen, oma kokemus remontoinnista on pyöreä nolla. Poikaystävällä onneksi on kädentaidot paremmin hallussa ja hän onkin jo tässä vaiheessa saanut suurimman vastuun itse remppaan liittyvissä käytännön asioissa. Mun suurin tehtävä on ollut etsiä inspiraatiokuvia, mikä on sopinut paremmin kuin hyvin.  Seuraavan kuukauden aikana asunto pitäisi saada täysin tyhjäksi ja purkaa lattiat sekä repiä tapetit seinistä. Pitkiä päiviä ja raakaa kuvamateriaalia siis tiedossa. Niitä woltattuja pizzoja unohtamatta.

Tervetuloa mukaan matkalle! Ja jos tänne blogiin löytää tiensä joku remppakonkari, niin vinkkejä ja ideoita saa enemmän kuin mielellään heitellä. 🙂

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *