Keittiöremppa part 2

Meidän keittiö toimitettiin pari viikkoa sitten ja nyt se on jo sähköä ja vettä vaille valmis. Kaikki suuret projektit on siis jo saatu valmiiksi ja muutto näkyy jo horisontissa.  Keittiö tilattiin Topi-keittiöiltä, voin kyllä lämpimästi suositella. Loistavaa palvelua ja hieno keittiö, jonka valintoihin pystyttiin joka kohdassa vaikuttamaan itse. Sieltä tultiin myös mittaamaan keittiö ja keittiö toimitettiin kasattuna lähes kerrostalon alaovelle asti. Rakennettiin keittiö itse valmiista elementeistä, eli ihan alusta ei tarvinnut alkaa laatikoita ja kaappeja kasaamaan.

Keittiön oviaukko oli alkuperäisessä mitoituksessaan huimat 67cm leveä. Jos se  ei vielä sano mitään, niin esimerkiksi meidän jääkaappi on 65cm leveä. 😀 otettiin rempan yhteydessä karmit ovesta pois (alta löytyi ihanaa tiiliseinää) ja oviaukko leveni heti 13cm ja on nyt kivan iso ja tuo ilmavuutta tilaan. Löydettiin tiiltä myös muualta keittiöstä, mutta valitettavasti vasta siinä kohtaa isolta pinta-alalta, kun seinät  oli jo maalattu ja keittiön kaappeja alettu kiinnittää. Sinne jäi piiloon siis jollekin toiselle joskus löydettäväksi.

Mitä keittiökalusteiden kiinnittämiseen tulee paras neuvo varmaankin on hyvät työkalut! Meillä oli käytössä Ryobin koneet (käyttäkokemuksia pääsee lukemaan täällä) ja niiden avulla onnistui niin keittiötason lyhennys kuin altaan ja lieden paikkojen sahaaminen levyyn. Vatupassi on myös kova sana ja kannattaa myös kiinnittää huomiota siihen, kuinka korkealle yläkaapit kiinnittää, jotta niihin oikeasti ylettyy.

Vähän jännitti, miten nämä kaikki saadaan mahtumaan 7-8 m2 kokoiseen keittiöön!
koti remontointi
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *