TV-tason tuunaus

Toinen kokonainen viikko täysin kotona, ulkoilua ja satunnaisia retkiä lukuunottamatta. Onneksi tää hetki on nyt, kun remppa on valmis ja asutaan niin isossa asunnossa, että omaa tilaa riittää kummallekin! Oon siitä onnellisessa asemassa, että pystyn tekemään töitä kotoa ja vielä nautinkin siitä. Päivät on menneet oikeastaan tosi nopeasti eikä vielä ole kerennyt tylsistyä. Kuten moni muukin, myös täällä on kaappeja siivottu ja järjestetty ja tänään itseasiassa vihdoin ollaan parvekkeen kimpussa! Ennen-kuvat on otettu ja saa nähdä, jos jo viikonloppuna pääsen jakamaan jälkeen-kuvia. 🙂

Päätin nyt vihdoin tulla jakamaan jutun meidän tv-tasosta. DIY-jutut on olleet suosittuja myös täällä, joten  ajattelin, että tämä voisi kiinnostaa. Tämä on ehkä vähän kyseenalainen DIY-juttu, enemmänkin ehkä kyseessä on valmiin tuotteen tuunaus. Mutta ajattelin jakaa sen kumminkin, koska kyseessä on hyvin pieni ja yksinkertainen keino, jolla kuitenkin on iso vaikutus.

Ostettiin Ikeasta seinään kiinnitettävä Bestå kaappikokonaisuus, joka toimii siis niin että runkoon valitaan halutut lisäosat kuten ovet (ja avausmekanismi) sekä hyllyt. Nopeasti ajateltuna lähes musta kaappi nostettuna valkoiselle seinälle on aika kova kontrasti, varsinkin kun lattiakin on valkoinen. Keksittiin kuitenkin jo aiemmin, että tehdään tason päälle toinen taso puusta. Kaapin puutaso on hieman ohuempi kuin ruokapöydän, mutta ne on käsitelty samalla vahalla, joten ne näyttävät samalta. Näin pieni juttu, mutta vaikutus on aika suuri! Paljon lämpimämpi ja pehmeämpi olemus ja sopii kivasti yhteen ruokapöydän kanssa.Taso on liimattu kiinni kaappiin, ei siis ole pelkoa, että se liukuisi pois paikaltaan.

Oon ollut tosi tyytyväinen tähän ratkaisuun ja kiva, kun tv-tasossa on hiukan persoonallista ulkonäköä. Vielä mietin, jos tuohon keskelle hankkisi oven tai lasin suojaksi, mutta ei kyllä ole yhtään hullumpi näinkään!

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *