Täällä asutaan me! – Kolmikon oma valtakunta

 

 

Päätin aloittaa kotimme esittely kierroksen huoneesta, jota on odotettu varmasti eniten koko rakennusajan – nimittäin lasten ikiomasta valtakunnasta. Aluksi tarkoituksena oli tehdä kaksosille yhteinen huone ja Pikkubroidille oma soppi, mutta rakas ystävättäreni kyseenalaisti sen verran tarmokkaasti tätä ajatusta, vedoten siihen, että kuka ihme siellä Pikkubroidin huoneessa sitten ikuna leikkii, että päätimme jättää väliseinän ja toisen oven rakentamatta aluksi. Tämä oli kyllä yksi parhaita päätöksiä taloa tehdessä! Nyt on tilaa levittää autoratoja pitkin huonetta ja roikkua renkaissa. Väliseinän voi sitten rakennella siinä kohti kun pojat sellaisen haluavat/tarvitsevat.

img-20160104-wa0001.jpg

 

Kuten olen aiemmin joskus kertonutkin, niin talopaketti tuli Herralalta. Se tuli aluskatteeseen asti asennettuna ja sen jälkeen alkoi oma uurastus. Mies & appiukko ovat kyllä kaiken liikenevän ajan raksalla viettäneet – arvostan! Lopputulokseen ei voi olla kuin tyytyväinen. Iso kiitos myös Isälleni, Pappalan asukille, sekä kummitussedälleni, joka on aina valmiina auttamaan kun apua tarvitaan. Siinä oli varsinainen tehokaksikko – tapettitiimi.

 

20160605_112025.jpg

 

Upeat tapetit saatiinkin taloomme ilmettä piristämään – Kiitos siitä kuuluu Suomen AM-Markkinoinnille, joka nämä upeudet lahjoitti valikoimastaan. Aiemmin kirjoitinkin tapettien valinnasta, sen pääsee lukemaan täältä. Ja näitä UPEITA AM-Markkinoinnin tapettimallistoja pääsee ihailemaan täältä. Suosittelen ehdottomasti vilkaisemaan, jos aiot päivittää uutta ilmettä kotiisi, mutta varoituksena vaan- se on aikaa vievää ja koukuttavaa. Tämä lastenhuoneen tapetti on yksi ehdoton suosikeistani ja ainakin omasta mielestäni todella onnistunut valinta – Love it! Jos jostain syystä jokunimeltämainitsematon-satasenttinen-taiteilija sattuisikin luomaan näihin seiniin samankaltaista taidetta kuin Papppalaankin, eikä se jostain syystä miellyttäisi niin kovin kriittisenäkin tunnetun sataseitsemänkymmentäneljäsenttisen-jättiäisen silmää, niin sitä voisi aina yrittää hinkata pois. Tapetin valinnassa tuli onneksi huomioitua tämän upean kuosin lisäksi myös pesunkestävyys. Ja mikälisikäli taidetta olisikin luotu esimerkiksi tämän kriitikon omilla piilotetuilla permanent tusseilla, niin kuosi on onneksi niin kirjava, ettei siitä kaikki pomppaa esiin. Ja just in case – Jäi sitä onneksi vähän yli niin voi sitten fixata pahimpia. Tämä Äiti täällä koputtelee puuta ja toivoo näkevänsä taidetta tästä lähin ihan vain paperilla. Niitä taideteoksia varten olen tekemässä portaikkoon vaihtokehyksistä vaihtuvan taidenäyttelyn. Siitä kuvia myöhemmin jahka saan vaihtokehyksiin ripustimet keksittyä. Tämänhetkinen taiteiden saldo on vasta muutamat kädenjäljet ja huulipunat – ei paha!

Asiasta kukkaruukkuun taas hautautuneena meinasi unohtua oleellinen. Kyseinen tapetti löytyy siis Deco4Walls valmistajan Exposed mallistosta.

 

20160821_150541.jpg

 

Lastenmaailmasta löytyy upean tapetin kaveriksi kolme valkoista seinää, jotka maalattiin GVK – Coating Technologyn lahjoittamalla valkoisella sisämaalilla. Isot kiitokset siitä heille. Maali riitti hyvin koko talon seiniä varten! Heidän maalivalikoimaan pääset tutustumaan täältä. Samassa postauksessa, jossa pohdin tapettien valikoimaa, oli näytillä myös kolme erilaista laminaatin palaista, joista saimme valita taloomme lattian. Minulle valinta oli vaikea, sillä tykkäsin kovasti kaikista kolmesta vaihtoehdosta, niinpä päädyimme valitsemaan Millenium Oak Grey vaihtoehdon, joka oli miehen ehdoton suosikki. Loistava valinta olikin tämä laminaatti, ei kaduta että annoin miehenkin päättää (tai ainakin luulla päättäneensä) sen 😉  Laminaatit lahjoitti projektiimme Romanoff-parkett. Super kiitokset siitä heille! Lattian vaikutus koko taloon on niin suuri, että olen todella todella iloinen, että saimme vaikuttaa siihen ja talosta tuli näin ollen oman näköisemme. Heidän hienoja lattia vaihtoehtoja pääset kurkkimaan yhdellä klikkauksella.  – KLIKKAATÄSTÄ!

Koko taloomme upean katon lahjoitti nimettömänä pysyttelevä saha. Hurjan paljon kiitoksia kattopaneeleista. Rakastan talomme kattoa todella! En olisi itse osannut ikinä valita tällaista kattoa kotiimme ja nyt tämä katto on isossa osassa kotimme hengen & tyylin luomisessa. Ihanuus! Karhea pintainen paneeli tuo kaivattua rosoisuutta taloon. Tämä Äiti tykkääkin makoilla sohvalla ja tuijottaa upeata kattoa. Kaikki sopii niin kivasti yhteen!

 

img_20161011_210415.jpg

 

Rakas Monitoimimieheni rakensi pyynnöstäni kolmikolle sängyt pitkästä tavarasta ja myöhemmin niihin saadaan vielä sellaiset hasukat paneelit eteen ja luukut sänkyjen alle, jahka mies monilta toimiltaan kerkiää 🙂 Muutoin lasten valtakunta on kalustettu kirpparilta löydetyillä ja perheeltä saaduilla kalusteilla. Ja oikein hyvä tuli! Lasten oma ehdoton suosikki, ainakin tappeluiden määrällä mitattuna on kattoon kiinnitetyt renkaat. Tämän Äidin suosikki tapettien ohella onkin Lanttilan kirpparilta löydetyt pilkkahintaiset siksak-matot. Kokonaisuutena huoneesta tuli kyllä tosi kiva ja siellä mahtuu nyt loistavasti levittämään pitkätkin autoradat pitkin huonetta.

 

20161011_102719_0.jpg

 

Ikkunan alta puuttuu vielä harmaa taso, jonka bongasin Hyvinkään kierrätyskeskuksesta. Sitten pääsee omille ihanille pinnatuoleillekkin istuskelemaan ja piirtelemään. Nämä ihanat puiset pinnatuolit saimme naapuriltamme ennen kuin home ongelma paljastui. Onni onnettumuudessa, ne olivat silloiseen lastenhuoneen pöytään liian korkeat, joten ne laitettiin autotallin varastoon odottamaan. Eipähän tarvinnut näitä ihanuuksia sitten pois heittää. Tuolit ajattelin maalata jokaisen eri värillä, niin on jokaisella viikarilla oma nimikkotuoli 🙂 Seiniltä puuttuu vielä poikien lempparit – sarjakuvahahmoiset metalli kyltit. Kaksoset toivoivat supersankari huonetta ja Kiinan kauppojen ihmeellisestä maailmasta sellaisia ihanuuksia sitten löytyikin.

 

20161011_102825_0.jpg

 

20161011_102219_0.jpg

 

Pikkubroidin omassa sopissa mahtuu rauhoittamaan eri leikit, ja hänen puolellaan on enemmän valloillaan Angry Birds teema. Pikkubroidin vihaisten lintujen villitys pitää pintansa. Ehdoton suosikki. Kirppareilta onkin sitten aika kasa pehmoja ja pikkufiguureita kertynyt. Eipä tämä pieni mies sitten oikeastaan muuta tarvitsisikaan. Nyt tosin ihan viime viikkojen aikana, myös dinosaurukset ovat löytäneet tiensä pienen miehen sydämeen. Toivottavasti ei nyt ihan vielä ainakaan dinot tee vallankaappausta, koska juuri vasta saatiin huone sisustettua. Iso kiitos Roviolle joka lahjoitti mageet säkkituolit pojille. Nyt kelpaa köllötellä!

 

20161011_102347_0.jpg

 

Uusi alku – Uudet kujeet! Nyt vastoinkäymisten voittamisen jälkeen, voin esitellä teille tämän lasten oman valtakunnan asukit. Gansterin, Pikkubroidin ja Nörtin. Tässä ylpeät huoneen asukit Aksu, Antsa ja Eksu <3 Kiitos kaikille jotka mahdollistitte näille iloisille veijareille oman huoneen ja paremmat mahdollisuudet hyvään terveyteen elämässä <3 <3 <3

 

20161024_194934.jpg

 

XOXO Äiti kuittaa päivälevolta ja menee maistamaan rakkaan pikkusiskonsa leipomuksia <3

Ps. TÄNÄÄN ON TALVI!

Pps. Meidät löytää instassa #suski.homesweethome tai painamalla tästä.

 

 

koti sisustus sisustus lasten-tyyli
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *