Kolme kotimaista

Sen sijaan, että olisimme muutto- ja sisustushommissa, majailemme edelleen väliaikaiskopissamme, joka on paitsi ahdas myös äärimmäisen sotkuinen ja likainen. Suunniteltu muuttopäivä tuli ja meni, lopputarkastus meni läpi heittämällä, ja täällä sitä vain istutaan asunnossa, jota edes meidän 3-vuotiaamme ei ole suostunut kutsumaan kodiksi.

Talostammehan siis oli unohtunut pyykkikuilu. Tajusimme itse asian viimeistään siinä vaiheessa, kun pukuhuoneen lattiaan tuli laatat. Ajattelimme kuitenkin pärjäävämme ilmankin ja pyytävämme pientä hyvitystä viimeiseen laskuun tästä unohduksesta. Design-Talon tarjoama hyvitys oli kuitenkin niin pieni, että päädyimme siihen, että kuilu tehdään ja muuttopäivämme siirtyy.

Muutama huonekalu oli jo pakko viedä taloon, sillä Asko ja Vepsäläinen eivät kovin mielellään säilytelleet meidän sänkyjä, sohvia ja tuoleja kuukausitolkulla. Jo nämä muutamat huonekalut kuitenkin auttoivat hahmottamaan talon mittasuhteita huomattavasti paremmin ja toivat uutta potkua sisustushommiin. Viime päivät olenkin selaillut netin kerrossänkyvalikoimaa ja miettinyt, onko se kerrossänky kuitenkaan se, mitä lapsille haluamme. Ehkä se on!

Ava Room Ava Kids kerrossänky musta valkoinenwww.avaroom.fi

En ole vielä aivan varma, onko musta vai valkoinen parempi. Muuhun sisustukseen sopisi ehkä musta paremmin, mutta toisaalta lastenhuoneen kohdalla ei ehkä haittaa, vaikka se eroasikin muusta talosta hiukan. Joka tapauksessa suurin lempparini on AVA Roomin AVA Kids-kerrossänky. Näin tällaisen muistaakseni ensimmäisen kerran Jyväskylän Asuntomessuilla pari vuotta sitten ja ihastuin, vaikkei kerrossänky siinä vaiheessa ollut missään määrin ajankohtainen juttu. Hintaa AVA Kidsin kokonaisuudelle patjoineen, turvalaitoineen ja muine tarpeellisine lisukkeineen tulee kuitenkin melko paljon. Toisaalta upposihan sitä rahaa meidän omaankin sänkyymme, joten miksei sitten lastenkin.

viviano kerrossänky valkoinen veken kalustewww.vekenkaluste.fi

Toinen lempparini on Viviano kerrossänky, jota myy esimerkiksi Veken Kaluste. Viviano on suunnilleen saman kokoinen ja muotoilultaan hyvin samankaltainen kuin AVA Kidsin sänkykin, mutta hieman huokeampi. Lisäksi molemmissa kerrossängyissä ylä- ja alasängyt saa tarvittaessa myös erilleen. Vivianoa ei kuitenkaan saa kuin valkoisena, joten jos mustaan päädytään, ei tämä tule kyseeseen.

niemi niemen tehtaat byniemi retro kerrossänky nuorisosänkywww.byniemi.fi

Kolmas suosikkini on Niemen Tehtaiden  Retro-malliston kerrossänky, joka muodostuu kahdesta erillisestä sängystä, kuten AVA Kids ja Vivianokin. Tämä on muotoilultaan varsin erilainen kuin nuo kaksi muuta, mutta ei yhtään huonompi. Plussaa ovat korkeat laidat, joiden lisäksi erillistä turvalaitaa ei tarvitse. Jos tätä sänkyä olisi mustana, olisin luultavasti laittanut tilauksen jo vetämään. Onneksi ei ole, sillä ehkä olisi aiheellista kysyä myös talouden toisen aikuisen mielipidettä, kunhan hän vain suvaitsisi palata työreissultaan.

Kokemuksia ja vinkkauksia muista potentiaalisista ehdokkaista otetaan vastaan!

koti sisustus lasten-tyyli
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *