Turvakirjat

DSC_4771.JPG

Taas on kuukausi vierähtänyt ja tuli tahaton blogitauko. Mutta taas asian äärellä ja ajattelin esitellä muutaman ”turvakirjan”. Joku miettii nyt mikä ”turvakirja”. Eli, kirjoja joita jaksan lukea uudestaan ja uudestaan ja joita luen kun mikään muu ei kiinnosta. Nämä ovat sellaisia kirjoja joista tiedän nauttivani aina.

Jos oikein laiskottaa niin silloin luen suomeksi. Osaan nuo Mustosen ja Lehtisen kirjat ulkoa, joten se on todella aivot narikkaan lukemista. Lehtisen kirja alla sisältää kaksi kirjaa, Mallitoimisto Pandoran ja Lumiruusun, molemmat lempparini Lehtiseltä.

Moni ”turvakirja” on Kinsellalta, yllätys yllätys. Rakastan Himoshoppaajia, mutta myös muut Kinsellat ovat loistavia. Remember me, Can You Keep a Secret, I’ve Got Your Number, ovat kaikki sellasia joita luen tasaisin väliajoin ja nautin niistä aina yhtä paljon. 

Muutama Roberts mahtuu mukaan myös ja monta muutakin. Tässäkin on vain osa kirjoista jotka ovat aina varmoja valintoja, osaa ei minulle edes ole vaan lainaan niitä kirjastosta. Minusta on hyvä olla muutama sellainen kirja, joita voi lukea aina vaan uudestaan ja uudestaan. Aina ei huvita syventyä täysin uuteen kirjaan, vaan joskus on nautinnollista lukea vanha, hyväksi havaittu varma tapaus. 

Onko teillä ns. turvakirjoja? Luetteko jo luettuja kirjoja vai aloitatteko aina uuden ja tuntemattoman?

kulttuuri kirjat
Kommentit (3)
  1. Lauren WeisbergerinVIP ihmisiä. Sellanen aivot narikkaan kirja 🙂

    1. Joo, Weisbergerin kirjat on kanssa hyviä, itse tykkään erityisesti Haluan Harry Winstonista. 🙂

      1. Se on kans hyvä! 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *