Minun päivä

Rakas Blogini,

Anteeksi kun en ole kirjoittanut pitkään aikaan, on ollut niin kiirus enkä sitten rauhallisella hetkellä ole jaksanut siirtyä kainalosta tietokoneen ääreen.

Haluaisin kertoa sinulle päivästäni, ennenkuin Mieheni tulee kotiin. Ehkä ehdin kirjoittaa jotain.

Työpäivän jälkeen kävin nopeasti kotona toivottamassa Aksulle hyvää työpäivää jonka jälkeen kiiruhdin hakemaan poitsua meille. ( 12 ja 3 vuotiaat pikkuveljeni )

Yhdessä sitten käytiin kaupassa, mikä muuten on yllättävän helppo retki lasten kanssa, en ymmärrä miksi siitä täytyy tehdä niin vaikeaa kun senkin voi toteuttaa helposti ja iloisesti. Oltiin varmasti aika näky kun kaupasta lähdimme kolmestaan ja jokaisella jotain kantamusta.

Kotona alkoi sitten tämä minun kuuluisa multitasking, kassit keittiöön, pesukone pyörimään, puran kassit, juniori levittää puolukat lattialle, imuroin, muksut sohvalle teeveen eteen ja itse tiskaan sekä samalla koneelta luen koulun uusinta tehtävänantoa. Dissosisaatiohäiriö. Mielenkiintoinen  aihe josta kirjoitan teille joskus. Sitten aletaan tekemään ruokaa, sillä aikaa kun pihvit paistuu ehdin leikkiä heppaa juniorin kanssa. Syödään yhdessä jonka jälkeen vanhemman kanssa tehdään läksyt samalla kun tiskaan taas, ripustan pyykit ja pistän uuden koneellisen pyörimään, samalla silitän Aksulle huomisen päivän vaatteet.

Saan pojat viihtymään keskenään siksi aikaa kun saan koko asunnon imuroitua ja laitettua ruokaa lautaselle valmiiksi odottamaan lämmitystä illaksi. Puuhastelua poikien kanssa. Jälkkärin jälkeen pikasuihku ja ihmistäytyminen ennen Aksun tuloa ja viimeiset tiskit pois altaasta.

Rakastan muuten meidän asuntoa. Olen saanut tästä melkein juuri sellaisen kuin haluan. Heti seinien rempan jälkeen laitan teille kuvia.

Sainpa jopa pitkästä aikaa tilattua vaatteita, ihania mekkoja. (pinupgirlclothing.com)

Summasta jonka sain taas törsättyä ollaan sitten ihan shhhhh 😉

Kunhan pojat lähtee äipän matkaa takas kottii ni päästään rentoutumaan ihan kahdestaan.

 

Ps. Viikonloppuna pääsin pitkästä aikaa viihteelle ja totesin että siitä on mennyt hohto ihan täysin, miksi? Sekä sain varattua tallinnan matkan, pari yötä ihanassa vanhassa hotellissa sekä joulu ostoksille päästään sitten Lontooseen. Life is great, right?

Elkää muuten sitten paljastako että oon ihan uupunu.

suhteet oma-elama hopsoa sisustus
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *