Tukholman tuomiset

Nyt on ollut hieman hiljaista täällä blogissani, sillä tein tavallaan extempore reissun Tukholmaan (ja huippu reissu olikin)! Tuli käytyä Junibackenissa, Grönalundissa, Skansenissa ja _monissa_monissa_ kaupoissa! Olin pyhittänyt yhden päivän kokonaan shoppailulle ja päivän päätteeksi saldo oli vesikellojalat ja 0 ostosta. Tulin hieman jopa vihaiseksi ja päätin yrittää uudelleen vielä viimeisenä päivänäni. ”Onneksi” tilanne oli silloin toinen, tässä ostokseni:

_7220002f.jpg

Zara Homesta löysin tämän suloisen (puuvilla&silkki!) pyjaman ja sepääsi heti käyttöön!

_7220005f.jpg

Myös nämä bikinit ostin Zara Homesta. Erikoista kyllä liikkeessä ei ollut sovitus mahdollisuutta, mikä hieman ahdisti, mutta onneksi olivat sopivat. Bikinejä ei tosin tänä kesänä ole paljoa tarvinnut, mutta tässä viimeistään ensi kesäksi jees pari.

_7220006f.jpg

Materiaalia oli myös mielestäni ihanaa, tässä siitä hieman lähikuvaa 🙂

_7220007f.jpg

Ja viimeinen Zara Homen ostokseni oli nämä hieman kiiltävät puuterisävyiset ballerinat. Jes!

_7220008f.jpg

NK:sta tarttui mukaan Himlan vaaleansininen huopa. Myyjäkin naureskeli, että ei hullumpi ostos tälle kesälle: tottahan se on, enempi tälle on käyttöä kuin noille uusille bikkineille…

_7220009f.jpg

Ja tämäkin raskas kipsitaulu oli pakko ostaa ja raahata sitä sitten mukanani ympäri Tukholman keskustaa. Ostin tämän Sid Dickens taulun NK:sta ja sen tulen sijoittamaan olkkariini, johon nämä sävyt sopivat kuin nakutettu!

_7220010f.jpg

Sid Dickens lähikuvaa 🙂

_7220004f.jpg

Ja viimeisenä Urban Outfittersin pieni turhake, eli matkapeili. Se oli niin söpö, ettei auttanut muukaan kuin köyhtyä entisestään… Nyt olenkin taas tovin säästölinjalla… katsotaan kuinka se tulee sujumaan!

muoti ostokset sisustus matkat
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *