Turvallista ja puhdasta

Britannia on rakennusalan luvattu maa. Tää talo missä asun on lievästi sanottuna kuvottava ja meidän talojen huolto ei oikeen toimi.

Aiemmin mainitsemani rikkinäinen hella vaihdettiin jopa 7 viikon varoitusajalla, ja se oli nopeasti hoidettu. Itsellä ei patteri toiminut huoneessani, ja se käytiin tarkastamassa yhdeksän viikon jälkeen. Tämä on vielä pientä. Mulla on katonrajassa mukava pieni homeläntti, joka on ollut siinä todennäköisesti pienen ikuisuuden. Kävin valittamassa siitä respassa ja neuvoksi annettiin pyyhkiä se pois kloriitilla. Tein tämän, mutta katon läpi alkaa tunkea samaa mönjää uudestaan. Ylimmän kerroksen iloja.

Kämppäongelmat on hyvää small talkia, joten tupakalla ollessani oon bondannut naapuritalon tyyppien kanssa talojen kunnosta. Meillä on asiat vielä melko hyvin, toisissa taloissa suihkuista ei tuu lämmintä vettä tai on vaan yks pakastin käytössä kaikilla (12 ihmistä). Pahinta kuitenkin oli, kun eräs naapuritalon neiti kertoi äitinsä asuneen näissä taloissa 20 vuotta sitten ja kokolattiamatot on täysin samaa väriä kuin silloin. Mikäli tämä on totta, asun siis talossa, jossa on 20 vuotta vanhat kokolattiamatot ja opiskelijaelämää tässä maassa nähtyäni, ajatus on äärettömän kuvottava. Namimaiskis vaan.

tyo-ja-raha opiskelu sisustus sisustus
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *