Iloa elämään

Meillä oli viime DKT:ssä positiivista ajatuksista. Sanottakoon nyt heti alkuun, kuten meille sanottiin, ettei se oma ilo ole muitten ilosta pois!

Olin yllättynyt että myös seksi oli läsnä positiivisten toimintojen listalla. Mutta onhan se positiivista! Listalla oli myös esim. tv:n katselu, simpukankuorien keräileminen, puhelimessa puhuminen, SHOPPAILU (kyllä, tämä lasketaan myös), liioittelu, onnellisten lapsuusmuistojen ajattelu, kadunvarsikahvilassa istuskelu, rakastamiesi ihmisten sanojen ja tekojen muistaminen ja toisten kuuntelu.

Siinä oli niitä jotka heräsivät mieleeni, sillä minusta ne olivat mieluisia. Oli muuten tähänastisista tehtävistä helpoin! Ehkä tämä kertoo siitä että olen pohjimmiltani kuitenkin positiivinen ihminen?

Kahdesta asiasta kuitenkin tunnen hieman syyllisyyttä, maalaaminen ja kirjoittaminen. Ne ovat jotenkin ”turhia”. Tällä viikolla kuitenkin päätin, että koska ne luovat minulle positiivisia tunteita, teen niitä erityisen paljon. Ja niin olen tehnytkin! Olo onkin paljon parempi ja iloisempi.

Ja muuten, kissan silittely tuo uskomattoman paljon positiivisia tunteita. Ovat ne sitten vain niin hellyyttäviä. Omalla kissallakin on tapana laittaa tassu kädelleni tai jalalleni kun se tulee viereeni. Luulen että se on sen tapa ”pitää kädestä”. Tässä käytin myös mitä-taitoja, joissa keskitytään johonkin tiettyyn asiaan intensiivisesti.

Päivän sanoma: Iloitkaa! Se tekee hyvää. Jopa suomalaisille.

ilo.jpg

 

suhteet oma-elama mieli hopsoa
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *