Galleria Keidas – Aamiaisihmisen taivas

Kuulun siihen joukkoon ihmisiä, jonka mielestä aamupala on päivän tärkein (usein myös paras) ateria. Voisin hyvin elää pelkästään aamupalaksi luokiteltavilla ruoka-asioilla: tuore leipä, juustot, leikkeleet, kananmuna kaikissa sen eri muodoissa, hedelmät, smoothiet, jogurtti ja mysli… it’s all good! Aamiaisihmisen mieltä tietysti lämmittää aina kun löytyy paikka, joka selvästi panostaa aamupalaan. Plussaa saa luonnollisesti myös siitä, jos aamiaista on tarjolla koko päivän.

Kahvila-keittiö-mikroleipomoksi itseään kuvaava Galleria Keidas kuuluu ehdottomasti Helsingin aamiaspaikkojen kermaan. Arkisin Galleria Keitaassa on ollut tarjolla mm. karjalanpiirakoita, erilaisia smoothieita, jogurttia ja täytettyjä luomuciabattoja (oma suosikkini on pestolla ja briellä täytetty ciabatta). Ymmärtääkseni myös puuroa ja uppomunia on tarjolla, mutta niitä en ole itse testannut. Viikonloppuisin aamiaista on tarjolla koko päivän (jes!) ja silloin listalta on löytynyt edellä mainittujen lisäksi esim. Eggs Benedict ja shakshuka. 

img_5800.jpg

Galleria Keitaan hintataso on ainakin keskustan kahviloihin verrattuna enemmän kuin kohtuullinen. Luomuciabatan saa viidellä eurolla ja Eggs Benedict irtoaa 14 euron hintaan. Ei paha. Ja paikka on kaiken lisäksi vielä ihan viihtyisäkin.

Näitä lisää Helsinkiin!

If you’re looking for some delicious breakfast, Galleria Keidas is the place to be! They have carelian pies, smoothies, yoghurt & granola, organic ciabattas (my personal favourite) and much more during weekdays. On weekends Galleria Keidas offers an all day breakfast with for example Eggs Benedict and shakshuka. The prices are more than reasonable compared to the places in the very centre of Helsinki (for example, ciabattas are 5 euros and Eggs Benedict 14 euros) and the atmosphere is really nice. We could use some more places like this in Helsinki!

Galleria Keidas, Fleminginkatu 7, Helsinki

http://www.galleriakeidas.fi/

hyvinvointi mieli liikunta ruoka-ja-juoma
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *