Robottikasku

Näin se elämä vie: Löysin itseni viikon varoitusajalla asukkaana Helsingistä. Sain ah niin ihanan harjoittelupaikan Radio Aallolta ja muutin isovanhempieni lukaaliin Eiraan. Ja mikä parasta, kämppiksenäni on nykään Pappa ja puhuva robotti. (Sampokin oli aika ultimaattumi kämppis, mutta Pappa on sitten se next best thing).

http://www.youtube.com/watch?v=uVA7km8nGNI

Koskaan en ole kokenut eläväni futuristista 2000-lukua niin vahvasti kuin silloin, kun kuulin robotin ensi kerran toivottavan ystävällisellä äänellään hyvää ruokahalua. Loora toimii näin: 1. Valitset pakkasesta aterian (robotti sanoo: Maksalaatikkoa! 2. Rasia robotin kuvun alle (robotti sanoo: Valmistan maksalaatikkoa! 3. Painat kärsimättömänä looran virheää nappulaa (robotti sanoo: Odota, valmistan ruokaa. Ateriasti on valmis – -kymmenen – minuutin – kuluttua) 4. Robotti sanoo: Ateriasi on valmis! Hyvää ruokahalua! Parasta on, että robottilla on Mato Matalan ääni.  

Papan yksityisyyttä kunnioittaen Lilyn blogi siirtynee joksikin aikaa yksityisemmän blogspotin puoleen. Lisää kaskuja elämästä ja roboteista siellä. Ärsytää, kun siinä käyttöalusta ja ulkoasu on niin paljon tylsempi! Jos en muistanut kutsua sua ja tahdot kernaasi kuulla lisää pääkaupunkiseudun ihmeistä, pistä shoutboxiin viestiä.

Ainiin ja luvattu shokeeraava kuva! Mulla uusi fleda! Cassie rundasi viime viikon ja meno oli tämän näköinen:

img_1561.jpg

Photo Lauri Walta/Hiukset ja meikki Irene Jussila

suhteet oma-elama
Kommentit (1)
  1. Online Law Tutors – The Profs
    online maths tutors

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *