Rakkaus tuo ihana kamala tunne

Tiedätte varmasti sen tunteen, kun housut puristaaa ja turvottaa. Silti jäisin mieluummin ihanan pojan kanssa mieluummin sohvalle.  Miksi ihmiset lihovat alkaessa seurustelemaan?  Olen tässä asiassa oiva esimerkki. En koskaan saisi alkaa seurustelemaan. Tapasin tuokokuussa elämäni rakkauden ja siitä lähtien iltojani ovat viihdyttänyt karkit, sipsit ja jäätelö. En sitten voinut oppia aikaisemmista kerroista mitä tapahtuu itsetunnolleni sekä elämälleni kymmenen lisäkilon jälkeen. 

En tykkää yhtään. 

Tänään sitten päätin spinningiin mennessäni, että nyt kuule nainen ryhdistäydy. Se on vaan totuus, että viihdyn vartalossani  paremmin sekä olen fyysisesti onnellisempi urheilu suorituksen jälkeen. Miksi haluan ehdoin tahdoin tuottaa pahaa oloa syömällä liikaa? Mikään rakkaus ei ole sen arvoista. Kyllä se rakas pysyy vierelläsi, vaikka en olisi hänen kanssaan joka minuutti kera sipsien ja karkkien.  Ai nii  unohdin, että voihan kasviksia dipata. Ehkä ensi kerralla sitten. 

Rakkaus.jpg

kuva internetin oivasta valikoimasta

Kommentit (2)
  1. Urheilkaa rakkaan kanssa, niin me tehdään. Häviää se romanssikumpu ja silti saa viettää laatuaikaan oman murunsa kanssa. 🙂

  2. Hehei, me mökillä rakkaani kanssa ihmeteltiin, kuinka meijän mahat on päässy kasvamaan! 😀 Uskon kuitenkin, että rakkaus säilyy, vaikka sipsiä ja karkkia ei söisikään tai vaikka kävisi välillä lenkilläkin. Nyt jos koska on aika taas ryhdistäytyä, ainakin mä koetan kovasti päästä ärsyttävistä kesäkiloista eroon, koska silloin on paljon parempi fiilis koko kropalla! Tsemppiätsemppiä siis, raahaa se perseesi sinne spinning-tunnille vaan, niin kyllä on ihana olo sen jälkeen ja voi maata sohvalla ja dippailla kasviksia hyvällä omalla tunnolla.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *