Hurmaavan valkeaa -sisustusblogi muuttaa Dekoon!

heippa1.jpg

 

Tässäpäs se uutinen mistä eilisessä postauksessa vihjailin, eli Hurmaavan valkeaa -blogi muuttaa tästä päivästä eteenpäin Dekolehden alle. Suuri kiitos siis Lily ja Lilyläiset <3 <3 <3 Täältä alkoi minun blogitaipaleeni, ja enpä olisi uskonut, että siitä olisi tullutkin näin rakas harrastus! Syy miksi Lilyyn aikanaan tulin oli se, että oman blogin aloittaminen oli ja ON tehty täällä todella helpoksi. Niin vain minäkin aloin kirjoitella ja kuvailla tästä minun sisustusharrastuksestani 😀 Ja voi niitä alkuaikojen kuvia, hahaha! Joskus mietin, että pitäisikö osa vanhoista postauksista poistaa, mutta höpö höpö! Nehän ovat osa tätä blogia. Tämän kanssa on kasvettu, opittu ja menty yhdessä eteenpäin. Edelleen on hyvä fiilis päällä, ja todella innoissani siirryn kohti uutta!

Minut löytää nyt sitten osoitteesta http://dekolehti.fi/hurmaavan-valkeaa. Tässä suora linkki vielä blogiini. Tulkaahan ihmeessä inspiroitumaan sisustamisesta ja minun remppa- ja DIY-projekteistani! Pää on täynnä vaikka mitä uutta inspiraatiota, jotka onneksi pääsen jakamaan teille ihanat lukijat!

Lilyssä tulen varmasti piipahtamaan vielä monta kertaa, sillä jäähän tänne niin paljon huippublogeja joita tykkään kovasti lukea. Nähdään siis puolin ja toisin!

 

Inspiroivaa kesää kaikille, pus!

 

 

kulttuuri suosittelen sisustus
Kommentit (2)
  1. Oi että, kivaa! Onnea paljon. <3

    1. Kiitos! Siellä sitten jatketaan sisustamista 😀

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *