Laiska, tylsä ja saamaton

Kiitos, välillä ihan mielelläni. Apaut viikon sisällä tuli husattua vähän kaikkea muuta kuin mitä velvollisuudet huusi. Ei juurikaan mitään järkevää, melko jonninjoutavata oikeastaan. Mutta erittäin tarpeelliseksi koettua. Kamera ei ollut messissä oikeastaan missään ja himoissakin näpsin lähinnä konmarittajan painajaiskuvia, mutta myös hyvin levollisia auringonsäteitä. 

shoes24.jpg

chilly.jpg

sämky.JPG

pääkii.jpg

eyes.jpg

foodorra+.jpg

kirrjat.jpg

kitchen.jpg

lightie.JPG

do it.JPG

budd.JPG

bjuuti.jpg

tpb.jpg

 
Männeen viikon saldo:

 

-Ikivanhojen, kuluneitten ja luitaan poikki naksauttelevien pinnatuolien fiksausta
-Reissuplääniä! Monemmoista haaveilua erinäisillä kokoonpanoilla
-Muutama foodora tilaus+safkan ulkoistus muualle. Erityisesti aasialaista, burgeria, pitsaa, linssikeittoa (aijjai mitä soppaa) &yks omatekonen glutfree vegepiiras ja kehun todellakin itte, että oli ihan foodgasm.
-Tilattuja matkalippuja Turkuun ja Helsinkiin, missasin molemmat UPS
-Lankarullien järjestelyä
– Kymppiminsan päiväunien jälkeen herääminen Apulannan ”Hei hei mitä kuuluu” -biisiin. Jäi korvamadoksi koko illaksi. Hämmentävää. Seuraavana päivän sama toistui, sillä kertaa herätyskellona Tehosekoittimen ”Kaikki nuoret tyypit”. Hmm. Kaipuuta ysärille?

 

– Photarilla leikkimistä iha huolella (Tästä lähtien vaan vaakatasoisia, god deeem)
– Trailer Park Boys -jaksojen alusta aloittaminen. Sen hahmot ja tunnari saa aina liikuttuun. Jotain hullun vilpitöntä ja tragikoomista pitää sisällään sarja tää.
-Myös Kotikadun. All time favorite from 90`s. Juostiin toverin kanssa aina torstaisin taidekerhosta kiireellä ykkösen äärelle.
-Sohvalle nukahdettuja öitä, ennen alempana tapahtunutta. Uus, huomattavasti sirompi ja joku kiva samettinen värikäs, esim tummanvihree tai lilaburgundy, 50 -luvun sohva kiinnostelis. Mutta voehan, miten toi jättirotisko onkin nii meant to be mukavuudenhaluisen luonteeni kanssa. Enkä ole ainoo.

 

-Yks hajotettu sänky.. UPS
– Yhen sängyn korjaaminen, asteikolla 4-10 arvosana lopputuloksesta 5+
– Lukuisien jooga -mestojen yytsintää Kalevan alueella, joka laajeni koko Treehen. Koska miks, oi miks kaikki kurssit on jotain yhden viikonlopun kestäviä?
– Partner in crimeltani saamieni ööhm virike -noppien heittelyä. 
– Diy ja huudin sisustus -pläänejä. Kertokkee te arvon hyvin mansen tuntevat mikä ois täällä potentiaalinen mesta löytää käytettyjä huonekaluja yms? Kodin kotterossamme kaikki kyseiset, Eben Luona In -vanerisänkyä lukuunottamatta, on hommattu kierrätettynä mikä mistäkin ja aattelin pysyy samalla linjalla ainakin lähitulevaisuudessa. 

– Siivoamisen kelailua joka päivä, mutta sen skippaamista joka päivä. Kaaos. UPS
– Ylpeyttä tuosta skidiläisestäni, liikunta -päiväkotilaisesta, joka vettää posket punasin himohiihtäjänä menemmään. 
– Aamuja, jolloin muisti taas miksi rakastaa aamuja, malttamattomuutta herätä uuteen päivään & lukemaan ja vetämään aamun ekat 4dl kupin kahvit.  My chandelier oh yyes.
Fun fact: Ennen en lähteny minnekään ilman maidonvaahdotinta. Kerran aamubussin ollessa täynnä koululaisia, repussani alkoi täristä. Kaivelin ja kaivelin, kunnes sain käsiini tärisyttimen. Sain myös katseita. Nykyään saa kiksejä myös teestä. Sea buckthorn tea ai että! Made in heaven.

– Avokado- ja vehnänalkio -öljyillä läträilyä. Toimii kuivalle iholle! Testaappa ite. Kylläkin sotkee myös.
– Ilta ja yöelämä -meininkejä. Ei varsinaisesti voi sanoa juhlimiseksi, koska sitten oli aika laiskaa sellasta.
– Lukemista, lähinnä selailin sieltä täältä tuolta. Kolme kirjaa edelleen kesken. 
– Kirppishengausta. Bonus, Radio, Tarina

– Aamuhämärästä ponnistelevia auringonsäteitä, jotka jaksoi taas ullattaa joka päivä.
– Luuriin itestään ilmestynyt äppi, joka kertoi osimoilleen aina klo 17.00 mennessä, että 10 000 askeltavoite saavutettu. Siihen päivään asti kunnes vejin kolme peittoo sieluni ja sydämeni sekä kuumehourusen kroppani suojaks.
– Lemppari Maailma muovautuu -taulun tuijottelua meditatiivisesti. Sen värit ja liikkeet antaa energiaa oikeesti! Just feel it.
– Energy lightia. Jota ei passaa liikaa ihailla, silmät kipeytyy ja sokaistuu.
– ASMR:aa. Monessa muotoa.
– Lautapelejä. Joojoo kaikkee totaalisen nördejä fantasia -pelejä, joita ennen tiirailin vähän vinoon
– Koisahtelua littlehuu kainalossa tyytyväisenä siitäkin syystä, että toinen on niin pien ja kevyt, että sänky pysy kasassa. Toistaseks..

 

 

Hurjan kreisiä arki -rebeliä joo. Heittäytyä, lepatella laiskana vaan, saamattomana, huolettomana kuplien. Uneksia zzz epätodellisuudessa haaveillen. Hihi.

Noh, ton hillittömän zeniyden aikana tulinkin sitten tosi kippeeks pitkästä aikaa. Universumi tietty yritti kertoa jotain, esim. sen, että mitä enemmän itteesä tyyppaa semmoseen harhakuvitelmaan, että tekee kaiken väärin tai kaiken aikaa pitäs suorittaa ylipäänsä jotain. Oikeen piinaa itteesä. Ni ne semmoset myrkyttävät ajatukset varmaan poistu kehosta pöpöjen muodossa. Ja ny voi olla taas vähän niiku uudesti syntynyt. Tähän ajatukseen mää tuudittaudun oh yes!

Mites teillä, onks viikko ollu tai tulleeko olemaan antoisa ja armollinen? Ajatusläpyt hei sinnekin siitä, että välillä voi olla vähä sinnepäi ilman sen suurempia aikaansaannoksia. Suorastaan haastan siihen. 

 

Koska oikeesti oon huomattavan usein laiska, tylsä ja saamaton. Ja se on kivvaa.

 

R

 
 

Ps. Alhaalla parit tb:t hetken huolettomuudesta

hulkki.jpg

avantso.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 

 

 

 

 

 

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *