Uuden alku

juhannuksenparhaat.png

Tänään on se päivä, kun uusi blogini saa päivänvalon. Se päivä, jonka toivon olevan ensimmäinen askel kohti parempaa hyvinvointia. Se päivä, jonka toivon tulevan muuttamaan elämäni. Muuttamaan sen, jonka kanssa olen taistellut useiden vuosien ajan. Olkoon tämä ensimmäinen askel – pieni, mutta merkityksellinen.

En ole blogimaailmassa aivan amatööri vaan takanani on muutamia vuosia bloggaamista yhdessä ja samassa osoitteessa. Vuosien varrelle on mahtunut jumalattoman paljon hienoja hetkiä ja upeita yhteistöitä, mutta jostain syystä en koe ensimmäistä blogiani enää niin omakseni. Totta puhuakseni kaikki blogivuodet ovat olleet tavalla tai toisella vaikeita vaikka bloggaamisesta ja kirjoittamisesta olenkin tykännyt. On ollut vaikea tehdä asioita, kun oma hyvinvointi on ollut niin matalalla. Välillä postauksia on tehty hampaat irvessä ja välillä upeassa flow-tilassa. Kirjoitusfiilikseni on sanellut täysin oma olotilani.

Se mitä blogini tulee loppujen lopuksi sisältämään jää täysin arvoitukseksi – niin minulle kuin teillekkin. Se on kuitenkin varmaa, että tulkoon tämä olemaan matka kohti hyvinvoivaa, tai hyvinvoivempaa, minää.

Haleja ja pusuja! Muistakaa rakastaa itseänne – tai yrittäkää edes.

 

suhteet oma-elama terveys syvallista
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *