Mitä on ystävyys?

​​Viime aikoina pyörinyt tämä aihe satttuneista syistä mielessä. Mitä on oikea ystävyys? 

Parasta kaveria minulla ei sitten ala-asteen ensimmäisen luokan jälkeen ole ollut, silloinen  ”paras kaverini” ilmoitti muuttaessamme toiselle paikkakunnalle noin 20 km päähän, viikko ennen muuttoamme, että hän hänellä on nyt uusi paras kaveri. Ylä-asteella oli lähellä, että olisin voinut sanoa että minulla on uusi paras kaveri, mutta loppujen lopuksi olisin ollut vain  mm. viestien välittäjä hänen ja ihastuksensa välillä, ei kiitos. 

Nuo tapahtumat määrittelevät hyvin vahvasti nykyisen ajatusmaailmani ystävyydestä, ja siitä että minulla ei ole parasta ystävää ollut noiden vuosien jälkeen.  

Viimeisin hyvä ystäväni päätyi katkaisemaan välimme koska en vastannut heti hänen viestiinsä jossa taas miljoonannen kerran motkotettiin samasta aiheesta, hänen miehestään joka on ollut myös minun ystäväni jo kauan ennen kuin tutuistuin häneen. 

Hänellä ei ole aikomustakaan ”korjata” välejämme, enkä ole siitä pahoillani. Jäljelle jäi vain hyväksikäytetty olo, onko tässä kiitos siitä että autat vuosien aikana rahallisesti ilman että lupauksista huolimatta saat koskaan rahojasi takaisin, kuuntelet kaikki murheet ja motkotukset, autat lapsen kanssa ja silti et saa mitään vastakaikua avullesi vaan pyydetään vain enemmän ja enemmän. 

Kavereita löytyy vaikka kuinka, mutta niitä todellisia ystäviä tuntuu olevan todella harvassa. 

suhteet ystavat-ja-perhe mieli syvallista
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *