Brunssi

vappuu_017.jpg

Vappu sujui rauhallisissa merkeissä; levätessä, kokatessa ja syödessä!

vappuu_015.jpg

Ylimmässä kuvassa vappupäivän brunssi- lautasella uusimman Glorian Ruoka&Viini-lehden ohjeella tehtyä ”täydellistä” focacciaa (tai alunperin Jouni Toivasen ohje), vihreää salaattia, perunasalaattia, paistettua fileepekonia ja munakasta. 

vappuu_016.jpgMunakas oli herran tekosia ja oli todella hyvää, siinä oli ainakin ohuita, paistettuja perunasiivuja, nakkeja, juustoa, sipulia, kevätsipulia ja tietysti niitä munia. 

Mitäpä sitä brunssilla muuta edes kaipais! Juomana appelsiinimehua vissyllä terästettynä, ja jälkkäriksi vielä pavlovaa ja kunnon mukillinen maitokahvia…

vappuu_019.jpg

 

Koti Ruoka ja juoma DIY