Käristysleipä
Sunnuntaiaamun tuhtinpi aamiainen, käristysleipä.
Paahdettu ruisleipä, puikulamuusia, hirvenkäristystä ja puolukkahilloa sekä tietenki suolakurkkuja… ja näyttäispä sieltä juustokin pilkottavan!
Rentoa sunnuntaita…
Sunnuntaiaamun tuhtinpi aamiainen, käristysleipä.
Paahdettu ruisleipä, puikulamuusia, hirvenkäristystä ja puolukkahilloa sekä tietenki suolakurkkuja… ja näyttäispä sieltä juustokin pilkottavan!
Rentoa sunnuntaita…
”Jaahas, mitä sitä taas tuosta broilerista tekis… No täytetään se jollaki! Ok. No mitä täälä kaapissa olis… No chorizoa ja juustoraastetta? No joo!”
Leikkaa fileisiin taskuu sivulta. Suolaa ja pippuroi fileet ja anna niiden olla huoneenlämmössä hetki.
Paista chorizo, alenna lämpöä ja lisää valkosipuli ja sipuli. Kuullota.
Sekoita chorizo, sipulit, juustoraaste ja oregano ja tunge broilereihin. Pyyhi talouspaperilla että saat rapeat broilerit ja paista kuumalla pannulla, kääntele että paistuu tasaisesti. Paistoin samalla pannulla kuin täytteen ainekset niin ei tarvinnut pestä välillä… Paista pannulla loppuun asti tai laita uuniin lopuksi.