Pannari

Pannari on aliarvostettua. Harva jälkiruoka vaatii yhtä vähän raaka-aineita tai työtä kuin pannari, lisäksi se onnistuu lähes aina. Ja mitä sitte jos pannarista tulee pannukakkua? 😀 Vitsivitsi. Ohjeella tulee pellillinen, jos haluat tehdä vähemmän puolita ohje ja tee esim. voidellussa uunivuoassa.

lihapullat_001.jpg

Pannari

  • 4 dl vehnäjauhoja
  • 1 dl sokeria (tai ruokokidesokeria)
  • 1 tl suolaa
  • 1 tl vaniljasokeria
  • 1/2 tl kardemummaa 
  • 8 dl maitoa
  • 2 kananmunaa
  • 50 g sulatettua voita
  • (jos haluat rahkapannaria, lisää 1 purkki maitorahkaa, 0,5 dl jauhoa ja 1 kananmuna)

Sekoita kaikki aineet kulhossa (sauvasekoitin!). Kaada leivinpaperin päälle uunivuokaan. Paista 225 c keskitasolla noin puolisen tuntia. Käänsin pellin välillä kun meidän uuni paistaa niin epätasaisesti. 

Lisänä mansikoita, kermavaahtoa ja hunajaa… 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *