Satumetsä

a018093_satumets_lautanen_22_cm_0.jpg

Kun käytiin siellä tuparilahja ostoksilla niin eksyttiin Iittalan ja Pentikin puoteihinkin. Taas kerran ihailin tuota Iittalan Satumetsä sarjaa. Mehän kerättiin sitä toista Klaus Haapaniemen suunnittelemaa astiasarjaa joka on varmaan kaikille tuttu Iittalan Taika. Nyt jäi oikein harmittamaan kun tuota satumetsää ois nyt saanu suht edullisesti.

When we went to get that housewarming present yesterday, we also popped in Ittala and Pentik stores. And once again I couldn’t get my eyes off that beautifull Iittala Satumetsä tablewear by Klaus Haapaniemi. We’ve collected other desing by Klaus Haapaniemi. I guess you all know Taika tablewear by Iittala. Now it bothers me a lot, ’cause those Satumetsä dishes were in a quite big sale there.

satumetsa-mug.jpg

Nää Satumetsä astiat on hieman pehmeempi ja kesäisempi sarja kuin se Taika. Taika tuo mun mieleen vanhat Tsekkiläiset piirretyt joita joskus kersana tuli katottua telkkarista. Meillä on se Taika sinisenä versiona, ja nyt oisikin kiva saada tää Satumetsä, vähän niinkuin kesäajan setiks.

These Satumetsä dishes are a bit softer and more summery series than Taika dishes. Taika reminds me of old Czechoslovakian cartoons that I’ve seen on TV as a kid. We’ve got that Taika in a blue version, which is quite wintery, so I’d like to have this Satumetsä, for a summertime set.

satumetsa_settipakkaus_2013_0.jpgToi setti missä on kaks mukia, kaks kulhoa ja kaks lautasta maksoi nyt reilut 55e. Sen normaalihinta on reilut 111e eli puoleen hintaan tuon olis saanut. Tässä mä nyt taas pähkäilen… toivottavasti en liian pitkään. Sillä niin usein käy mulle se, että missaan jonkun ihanuuden kun en heti sitä hanki kun sen nään.

This set of two mugs, two bowls and two plates costs now 55 and something euros. Normal price for that set is 111 and something euros. So half price… Here I am, once again thinking… I hope I don’t think too long. Too often have I missed something really good just because I think too long instead of getting it rightaway when I see it.

 

Kuvat: https://www.iittala.com/

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *