Täydellinen bleiseri

Mä en oo koskaan oikeen nähnyt itseäni sellaisena bleiseri ihmisenä, mutta nyt oon tullut siihen pisteeseen että mun on saatava edes yks hyvä sellainen. Varmaan kallistun mustan ajattoman kannalle. Vaikka nyt on noi frakkityyliset ja oversize mallit pinnalla, niin mä haluun ihan perus jakun jollain kivalla pienellä twistillä. Mutta kysymys kuuluukin mistä ihmeestä mä sen hankin? Siis onhan noita varmaan ihan joka kaupassa, mutta en jaksais ravata kokeilemassa niitä (sanoo ihminen joka eksyy kesken työpäivänkin shoppaileen). Mutta siis on shoppailua ja shoppailua. Sellainen on kivaa kun ei eti mitään, ja löytääkin jotain. Jos taas etsii jotain tiettyä, niin mulla palaa hihat tosi nopee kun en kuitenkaan löydä sit just sitä oikeeta. Ja kun mulla ei bleisereitä oo, niin oon sit aika kriittinen sen suhteen että sen pitäis olla aikas täydellinen. Nettikauppoja hieman selailin ja joitakin kivoja löysin, mutta niissä kaikissa oli jotain, joka sitten aiheutti sen että hylkäsin kyseisen vaatekappaleen.

Esimerkiks tää Onlyn jakku näytti tosi kivalta ensin. Simppeli ja noi vetoketju taskut toi must kivan lisän. Malli just mun makuun, eikä hintakaan ollut paha, 49,95 täältä. Mutta sitten suurentelin kuvaa ja katsoin sitä eri väri vaihtoehdoissa ja jotenkin noi saumat ja pienet rypyt, jotka muissa väreissä tuli ehkä selkeemmin esille, alkoivat epäilyttää… miksi… en tiedä?

on15071300_black_mistyroseandblack.jpg

H&M:llä on ihan tommoinen perusmalli 29,95e tällä. Mutta se vaan ei puhuttele mua lainkaan. Plus että tuolla hinnalla epäilen saanko kovinkaan laadukasta. Tai no, en mä mitään super laatua nyt etsikkään, mutta kunnollista, hieman joustavaa, sellaista joka ei heti rypisty ja plussana matsku johon ei kissankarvat kovin helposti tartu 😀

nimeton.png

Aika monta nettikauppaa kävin läpi ja noi perus bleiserit näytti olevan aika kiven alla. Jos niitä oli niin olivat liian lyhyen mallisia mun makuun (tai toki voi johtua myös siitä että mallit on yli 170 pitkiä ja käyttävät kokoa 34), tai sitten niissä oli kultaiset napit tai joitain muita yksityiskohtia jotka ei vaan käy yksiin mun mielikuvan kanssa täydellisestä bleiseristä… Näistä kahdesta mallista toi Onlyn on ehdottomasti enemän ”mua”.

Onko se sitten niin että tällaista ostosta ei voi nettiteitse tehdä, vaan pitää ihan oikeesti käydä kunnolla sovittelemassa…

Eli nyt kaipaankin apua, vinkkejä, mistä löytää hyvä musta perusbleiseri?

 

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *