Mitä tänne kuuluu

Hyvää Maanantaita! Mulla on tänään vapaapäivä! Mä oon tällä hetkellä töissä baarissa, missä on myös motelli ja ravintola. Teen töitä 6päivänä viikossa ja aika paljon myös extraa. Tää paikka missä olen, on nimeltään Mitchell ja on Queenslandissa. Oonhan mä täällä jo 3vk ollut! Tää on tosi pieni kylä, eikä täällä paljoa tekemistä ole! Mun viikot kuluu töissä ja salilla. Onneks täällä on ilmainen sali, haha! 

Täällä on vähän sattunut ja tapahtunut. Ja suunnitelmatkin vaihtuu koko ajan! 😀 Näillä näkymin mä olen täällä kesäkuun loppuun asti ja sitten pidän pienen lomaviikon ja viikon jälkeen suuntaan Suomeen! Tarkkaa päivää mulla ei vielä ole. Ja se minkä takia olen täällä, on yksinkertainen syy eli raha. Täällä mun ei tarvitse käyttää rahaa yhtään! Joka penni menee säästöön! Saan ilmaisen majoituksen, pyykkituvan, ruoat ja palkan. Ja vielä tipit! 

Se minkä takia mä säästän niin vimmatusti rahaa, on se, että mut hyväksyttiin kouluun Sydneeyn!!! Ja aloitan opiskelut Sydneyssä 2.10. Sydney on kalleimpia kaupunkeja Ausseissa ja raha todella tulee tarpeen! Onneksi meillä suomalaisilla on vähän etuja ;). 

IMG_3558.jpg

IMG_3738.jpg

Nää rantakuvat on Gold Coastilta, Surfers Paradiseltä! 🙂

IMG_3732.jpg

 

IMG_3649.jpg

IMG_3741.jpg

IMG_3621.jpg

Tässä vähän sekalaisia kuvia mun kuluneilta kuukausilta! Mun saksa ystävä lähti takaisin kotiin ja oon vaan seurannut vierestä sen ja sen poikaystävän riistävää rakkaustarinaa! 🙁 

 

xx Henna

suhteet oma-elama mieli tyo
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *