3 joululahjaa, jotka itsekin haluaisi saada

Kun kaikilla on jo kaikkea, on hyvä alkaa panostamaan laatuun ja hemmotteluun. Vaikka suklaa ja kynttilät ovat aina ihania, seuraavat 3 joululahjavinkkiä tuntuvat henkilökohtaisemmilta ja sopivat jokaiselle itsestään huolta pitävälle:

Laadukas harja

Hyvä harja on se, jossa helposti itse säästää. Unohda markettien muovikalikat - puuvartinen ja luonnonmateriaaleista tehty harja on paitsi hellä hiuksille, myös kaunis ja laadukas.

Kentin harjat 19-24 euroa, valituista kampaamoista (myös meiltä Folkista) ympäri Suomen. Kauniita harjoja valmistavat myös Evo (idHairista), Less is More (ekokampaamoista) ja Cailap (Sokoksista).

luonnonkosmetiikan travel kit

Mikäli asiakkaitani on kuuleminen, hyvistä matkakokoisista tuotteista on aina pulaa. Hyvää tuotesettiä tulee harvemmin itse ostettua, kun kaapissa odottaa sekalainen seurakunta lehdistä napattuja mininäytteitä. Kun valitset luonnonkosmetiikkaa, viet ajatuksen hieman pidemmälle.

Less is Moren Essential Travel Collection sisältää useimmille hiustyypeille sopivan shampoon ja hoitoaineen, huumaavan tuoksuisen suihkusaippuan ja vartalovoiteen sekä miniharjan. Saatavilla monista ekokampaamoista sekä meiltä Folkista (n. 36 euroa). Myös Pur-hyvinvointikaupoissa ihana valikoima vastaavanlaisia settejä.

räätälöity lahjakortti

Lahjakortti ei ole milloinkaan tylsä lahja - varsinkin, jos sen räätälöi saajalle valmiiksi. Pelkän summan sijaan voi jo valikoida listalta jonkin palvelun, jonka haluaa korttiin kirjoittaa. Ihanat hemmotteluhoidot kun jälleen kerrat ovat niitä, joita ei itse raaski aina ostaa. Paketoi kortti kauniiseen pakettiin ja laita mukaan kaunis joulukuusen koriste, suklaata, viiniä tai vaikka pari pientä frotee-pyyhettä.

Folkin lahjakorteilla voi antaa lahjaksi kaikkia kampaamon ja ekokauneushoitolan palveluita ja tuotteita.

Ihanaa joulun odotusta toivottelee,
Meeri

Kuvissa näkyvät joulukoristeet: Lumoava.fi

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.