4 x tuuheampi tukka

Voiko tukka olla koskaan liian tuuhea?? Tässä täsmätärpit parhaimpiin lopputuloksiin:

SEBASTIAN ERUPTEK

Aivan räjäyttävä tapaus. Tekee suoraan silkkitukkaan todella hyvää rakennetta ja tuuheutta, mutta kuitenkin niin, että lopputulos on pehmeä. Toimii tikkusuorimpaankin piikkihiukseen, sellaiseen mihin mikään ei koskaan kykene tuomaan kuin vähän jotain tuoksua.

Tätä pyyhekuivan tukan tyveen herneen verran, föönaus, pelkkä sormilla pöyhäytys ja se on siinä. Nappivalinta myös kampausten alle, kun tukkaan haluaa kitkaa vaikka massiivisiten lettien pohjalle. Loistava myös lyhyelle tukalle ja vahan sijaan kuivaan tukkaan.

Eruptek ei sovellu sitten ollenkaan pumpulihiuksille tai hauraille hiuksille, sillä niissä se vetäisee vain latvat sellaiseen takkuun, ettei mene enää harja läpi.

LESS IS MORE ANGELROOT VOLUME SPRAY

Luonnonkosmetiikan vaihtoehto, kun halutaan runsasta fiilistä tukkaan. Tuntuu hiuksissa karhealta ja ilmavalta ja tuoksuu taivaallisen sitruskukkaiselta.

Suihke on lämpöaktivoituva eli toimii vain föönatessa. Sopii kaikenlaisille hiuksille, kunhan muistaa suihkia maltilla vain muutaman suihkauksen. Liikamäärät aiheuttavat turhaa tahmeutta, jota oikealla annostelulla ei tule ollenkaan.

JOICO HAIR SHAKE

Ihan maaginen suihkeesta puuteriksi -tyyppinen tuote, jota olemme käyttäneet kaikkien tummahiuksisten asiakkaiden kampauspohjan tuuheuttamiseen jo pitkään. Eli suihkaus kuivaan tukkaan, hetken odotus ja märkä suihke on muuttunut hiuspuuteriksi, joka tuo valtavasti rakennetta latvaan. Siitä voi sitten lähteä rutistelemaan rentoja ja tuuheita laineita tai rakentamaan kampausta loistavasti pitävälle pohjalle.

NIOXIN INSTANT FULLNESS

Nioxinin uusi kuivashampoo on ykköstykkini tällä hetkellä! Suihkuttelen sitä ihan jo puhtaiden hiusten pituuksiin ja lopputulos on heti ilmava ja käsiteltävä. Efekti on sellainen wa-wa-woom! Toimii jopa paremmin tähän tarkoitukseen kuin perinteisenä kuivashampoona, vaikka toki hoitaa senkin homman.

Tätä kannattaa käyttää pieninä ja nopeina suihkauksina pitkien vetojen sijaan. Säästyy valkoisilta jäljiltä ja jumiutuvilta pulloilta!

Löytyykö teiltä omia tuotesuosikkeja tuuheiden hiusten aikaansaamiseksi?

Meeri

Kommentit

XYZ (Ei varmistettu)

Eruptek on todella hyvä, eikä edes näy/tunnu hiuksissa mitenkään, tai siis ei tee niitä vähääkään tahmean tuntuisiksi! Tuoksu tuntui alussa hiukan maskuliiniselta, mutta se haihtuu äkkiä.

merkkari

Jee, hyvää komppausta! Tuoksu on tosiaan sekä naiselle että miehelle sopiva, mutta jotenkin tykkään siitä silti.

XYZ (Ei varmistettu)

Niin, eihän se epämiellyttävä tuoksu ole.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.