7 keinoa turvonneiden silmien häivyttämiseen

Olemme kaikki kokeneet tämän: illalla tuli joko itkettyä, syötyä liikaa sipsiä, valvottua tai näitä kaikkia. Aamulla peilistä tuijottaa ihan jäätävän näköinen, umpeen turvonnut, violetinpunainen sammakkonaama. Just kiva.

Onneksi löytyy useampikin kikka, jolla tämä hirvitys selätetään ja töihin pääsee lähtemään ihan ihmisen näköinen tyyppi.

1. PEITEVOIDE OIKEAAN PAIKKAAN

Levitä valoa heijastava peitevoide alaluomen silmäpussin alle, silmän tummimpaan kohtaan. Älä missään nimessä levitä vaaleaa peitevoidetta turvonneen suikaleen päälle korostamaan sitä, pelkkä meikkivoide riittää tasoittamaan sävyä.

2. UNOHDA HELMIÄISET JA VAALEAT LUOMIVÄRIT

Helmiäiset ja vaaleat sävyt suurentavat, nyt luomipusseja halutaan pienentää. Levitä koko yläluomelle vaaleanruskeaa, mattaista luomiväriä ja häivytä samaa sävyä myös reilusti alaluomen päälle. Jos turvonneet silmäpussisi taittavat hieman violettiin, valitse kultaiseen taittava ruskea. Yläluomen vakoon voi tehdä kevyen varjostuksen vielä vähän tummemmalla sävyllä.

Voit toki häivyttää hyvin pienen alueen aivan silmän sisänurkasta vaalealla sävyllä, jolloin kirkkaus kiinnittää huomion eri kohtaan ja syvälle jäänyt sisänurkka tulee esiin.

3. VÄRITÄ PUNAINEN POIS

Hanki hyvä vaalean luunvärinen meikkikynä, jolla värität ripsien ja silmän välisen pienen punertavan kaistaleen. Ai että, miten katse kirkastuu! Oma ehdoton suosikkini on Benecosin vaalea rajauskynä, joka on todella hyvän värinen, pysyy uskomattoman hyvin, maksaa vain vähän ja on luonnonkosmetiikkaa.

4. MALTTIA RAJAUKSIIN

Turvonneet luomet suttaantuvat todella helposti rajauksista, joten malttia niiden kanssa. Varsinkin päivän mittaan, kun turvotus laskee, sotkuiset jättirajaukset tulevat esiin. Emme kuitenkaan halua näyttää sekä itkeneeltä että turpiin saaneelta :D

5. PANOSTA KULMAKARVOIHIN

Tee hyvät ja tummat kulmakarvat, jotka rajaavat silmää ja tekevät katseesta särmemmän.

6. PUNAA HUULET

Kaikki huomio kiinnittyy lopulta punaisiin huuliin!

7. TEE FACELIFT PONNARILLA

Viemällä hiukset ylös kiinni, kasvoilta häipyy saman tien kiloittain nestettä, pöhötystä ja väsymystä. Kurkkaa inspiraatiota täältä ja kokeile vaikka heti!

-Meeri

Kuvassa Ida Jokikunnas tekee tälle nassulle mielettömän upeaa meikkiä, joka päätyi näihin Garnierin kuvauksiin.

Kommentit

viilaaja (Ei varmistettu)

sori, että nyt tulee vähän pilkunviilauskommentti... mutta postauksen otsikko "... silmien häivyttäminen" kuulostaa vähän kuin ne silmät yrittäisi hentoisesti kumittaa pois naamasta, haha vähän horror vibat. "7 keinoa silmien turvotuksen häivyttämiseen" kuulostaisi turvallisemmalta :-)

merkkari

Haha, hyvä pointti! :D

tinndy

Yks hyvä on myös laittaa lusikka hetkeks pakastimeen ja painella sitten sillä turvonneita simmuja. Kyllä muuten häviää pussukat!

merkkari

Aivan! Enpä oo koskaan kokeillut, kuten en myöskään jääkaappikylmiä kurkkuviipaleita. Mitenköhän näin simppelit jutut ovat jääneetkin kokonaan testaamatta.. 

Vierailija (Ei varmistettu)

Tosiaan turvonneiden silmien häivyttäminen kuulostaa lähinnä siltä että tilanne vain pahenee eikä silmiä enää näy häivytyksen & turvotuksen takaa lainkaan :DD ihana mielikuva

merkkari

Haha, ehkä se vois olla se niksi siihen aivan pahimpaan hetkeen :D Että peitä silmät kokonaan, niin turvotuskin häviää näkyvistä!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.