Äänestä naista mäessä + sneak peekit 16 makeoveriin!

Hei, ihanat tyypit! Olen osallistunut Wellan järjestämään kisaan ja tarvitsen apuanne.

Wellan FB-sivuilla on käynnissä Couture Color -haaste, josta löytyy tällä hetkellä valtavat määrät pohjoismaalaisten kampaajien tekemiä ennen/jälkeen -kuvia  Finaaliin pääsee isolla määrällä ääniä ja voittajan ratkaisee tuomaristo. Jokaisesta maasta valitaan yksi voittaja (joka saa matkalahjakortin!!!).

Olen ladannut palveluun viitisentoista makeoveria, joista suurin osa on vielä täällä blogissa julkaisemattomia! Käykää siis vakoilemassa kesän trendejä ja tulevia hiusmuutoksia ja  äänestäkää siinä samalla jokaista kuvaa erikseen! ;)

Toimi näin:

1. Klikkaa itsesi suoraan kilpailun sivuille tästä (muista kirjautua sisään) tai Etsi Facebookista Wella Professionals ja sieltä sivuilta Couture Colour -haaste.

2. Valitse nimeni oikean reunan listasta tai etsi kuvien joukosta joku tekemistäni töistä ja klikkaa nimeäni siellä. Näin saat näkyviin kaikki tekemäni työt.

3. Kliksuttele ääniä menemään - yhteispisteet ratkaisevat.

4. Kuvittele mielessäsi kuinka halaan ja pussaan sinua kiitollisena ja onnellisena! :) :)

Kiitos avusta, ihanaiset, arvostan sitä todella!!
-Meeri

Kommentit

Nims
Simply Beautiful

Ooh niin upeita noi sun työt että haluan heti tulla käsittelyyn!! :-) 

merkkari

Kiitos ja teretulemast!! Ja voi mikä määrä ääniä oli tullut pelkästään yön aikana, ihan mieletöntä!! Tusen tack kaikille <3

Jonnajulia (Ei varmistettu)

Äänet annettu! Ehdottomasti ansaitset voiton. :)
Teillä on muuten upea meininki Folkissa. Olen käynyt sinulla kerran ja olin todella tyytyväinen siihen, kuinka otit asiakkaan huomioon ja tietenkin lopputulokseen. Hetki sitten kävin Anjalla ja jännitti hirveästi, että yltääkö hän samalle viivalle kanssasi. ;) Ja aivan turhaan! Anja oli ihana ja lopputulos täydellinen. &lt;3 KIITOS! :)

merkkari

Oi, kiitos! Kerroin Anjalle terkut ja se sai ihan kylmiä väreitä (kuten senhetkinen asiakkaansakin hänen puolestaan!) ja täällä se nyt hykertelee onnellisena :) :)

EL (Ei varmistettu)

Äänet annettu!

merkkari

Jee jee, kiitos!!!

henttura (Ei varmistettu)

Äänestetty :) Aivan mahtavia kuvia!!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.