Aika vaihtaa suihkusuodattimen sisuskalut?

Jokunen teistä lukijoista muistaa vuoden takaa postauksen, jossa esittelin suihkusuodattimen. Kyseessä on siis suihkuun asennettava pömpeli, joka sisältää kalsiumsulfaattipalleroita, jotka imevät itseensä vedestä raskasmetallia ja klooria. Kun vedestä poistuvat metallit, hiusten sävy pysyy parempana (helpottaa erityisesti vihertävyyteen ja kellertävyyteen), hiukset ovat pehmeämmät ja helpommin harjattavat.

Tuosta Metallit pesuvedessä - suihkusuodattimella eroon ongelmasta -postauksesta ja sitä edeltäneestä Ongelmana metallit vedessä - hankalaa hiusvärien ylläpitoa -postauksesta löytyy lisää tietoa asiasta ja niiden avulla voi myös diagnosoida josko oma tukka kärsii tästä ongelmasta.

Mutta miksi palaan asiaan nyt? Suodattimen pallerot kestävät normaalissa käytössä noin vuoden ja se aika alkaa olla nyt täynnä! Meillä kotona tämä tuli ajankohtaiseksi jo loppuvuodesta, koska joku meillä käy todella usein todella pitkissä suihkuissa... (en minä! :D) Kun suodattimen pallerot on imetty tyhjiin, se lakkaa toimimasta ja meillä huomasin sen välittömästi. Suihkuverho meni parissa viikossa kuparinpunaiseksi ja tukka alkoi neonkellertää välittömästi!

Uusia palleroita saa täyttöpusseissa eli koko vempelettä ei tarvitse vaihtaa. Täyttöpaketin hinta on 19 euroa ja niitä saa esimerkiksi meidän Folk Helsinki -kampaamoista tai aqva.fi -verkkokaupasta. Muista käyttää verkkokaupassa tilauskoodia MEERI, niin säästyt postikuluilta!

Iloista keskiviikkoa!
-Meeri

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.