Arvonta: Crockerilta uudet kuteet syksyyn!

Yhteistyössä: JC Jumbo

Käytiin Hannan kanssa hakemassa hieman työvaatetta Jumbon JC:sta viime viikolla. Mukaan tarttui kunnon ruutupaitoja ja parit Crockerin farmarit, jotka jo ensisovittamalla istuivat - anteeksi nostalgiahuumorini - like a glove!

Farkut: Crocker, Paita: Bestall / JC Jumbo

Sain samalla luvan laittaa ilmoille aivan mahtavan arvonnan, jonka voittajalle on jaossa Crockerin farkut sekä Crockerin yläosa! Arvontaan osallistutaan tällä kertaa teemalla: 'Kysy kampaajalta'. Osallistu siis kirjoittamalla kommenttiboksiin kysymys, johon kampaajaltasi haluaisit vastauksen. Mikäli olet itse kampaaja tai et muuten vain keksi mitään kysyttävää, voit jättää kommenttiboksiin hius-/kauneusaiheisen postaustoiveen. Muista käyttää nimimerkkiä. Arvontaan voi osallistua pe 26.9. klo 12 saakka. Huomaathan, että voittajana pääset itse valitsemaan ja hakemaan oman settisi juuri oikeassa koossa Jumbon kauppakeskuksen JC:sta (Vantaa).

Lycka till arvontaan!

Meeri

PS. Jos joku pitkänmatkalainen miettii, mihin mennessä setti täytyy hakea, niin nämä ovat varmasti neuvoteltavissa olevia asioita!

Kommentit

Mörri (Ei varmistettu)

Täytyykö syväpuhdistavaa sampoota oikeasti käyttää, ja kuinka usein? Itse ruiskuttelen aika ronskilla kädellä suolasuihketta ja minulle joskus todettiin, että syväpuhdistavan samppoon käyttö on ihan pakollista siinä tapauksessa. Onko niin?

Ja jos saan vielä toisen esittää, niin tätä olen pohtinut: Voiko kampaaja tukasta ja päänahasta päätellä jotakin esim. asiakkaan elämäntavoista, vitamiini- ja hivenainetasoista ja mahdollista puutostiloista? Itselle on nimittäin joskus todettu, että hiuksistani päätelleen minun pitää lopettaa maitotuotteet tai syödä sinkkiä.

Halla (Ei varmistettu)

Milloin hiukset olisi hyvä pestä värjäyksen jälkeen, tai onko niissä samantyyppistä varomis aikaa kuin permanentin ottamisen kanssa?

eviela
NOT A Wonderland

Arvontaan en osallistu, sillä en ole pääsemässä mitenkään Vantaalle ja tulisi muutenkin niin kalliiksi, että melkeinpä halvempi ostaa itse ne vaatteet täältä :D Mutta postaustoivetta löytyisi! Itsehän olet pitkätukkainen ja siksi varmaan postauksetkin painottuu pitkiin hiuksiin. Koska pakon edestä joudun hetken elelemään lyhyemmällä tukalla, olisi kiva saada vinkkejä niiden hoitoon ja laittoon (luonnollisin ainein, tietenkin).

HeidiSheidi (Ei varmistettu)

Hei!
Voisitko kertoa jotain hyviä vinkkejä luomupohjaiseen hiusten-/päänahkanaamioon? Niitä voi ilmeisesti tehdä itse elintarvikkeista, mutta mikä olisi sellainen raikastava, hyväntuoksuinen naamio, joka ei kuitenkaan jätä tukkaa klähmäiseksi?

Marikka (Ei varmistettu)

Minulla on rastat, jotka ajattelin leikata tässä syssymmällä pois.
Minulla ei ole ikinä ollut lyhyttä tukkaa, joten en osaa sanoa kuinka paljon tämä luonnonkihara karmeus hapsuttaa joka suuntaan. Haluaisin täydellisen suoran polkkatukan, mutta mikä olisi hyvä välivaihe ennen kuin tukkani on tarpeeksi pitkä polkkaan? Minua stressaa jo valmiiksi, että näytän ihan kamalalta ilman iänikuisia rastojani.

Tiivistettynä: Tarvitsen visioita hyvistä lyhyistä tukkamalleista, jotka sopivat epämääräisen luonnonkiharaan tukkaan. (Ja laiskalle tukanlaittajalle!)

Tetris (Ei varmistettu)

Millä keinoilla voimakas hiuspyörre voidaan saada hallintaan?

sinisofai (Ei varmistettu)

Kasvivärivärjäyksestä kysymys: jos värjään astetta tummemmaksi hiukset kasvivärillä, haalistuuko väri ajanmyötä niin, että juurikasvua ei näy?

emmaemiliaxo (Ei varmistettu)

Minulla on todella kuivat hiukset ja vaikka kuinka on tuotteita kokeiltu, en ole löytänyt hyviä kosteuttavia hiustuotteita.. Löytyykö suosituksia?

Nuuu (Ei varmistettu)

Parhaat vinkit lyhyen tukan aamupörröön :D Onko ainut keino tainnuttaa pystypää vain pesemällä tukka uudestaan? Pelkän kastelun tuloksena, kun usein on vaan likaisen näköinen klimppiintynyt kuontalo.

Melinka (Ei varmistettu)

Onko olemassa joitain kikkakolmosia takaraivon pyörteiden taltuttamiseen? Etenkin, jos ei joka kerta pesun jälkeen haluaisi föönata hiuksia kuontalon säästämiseksi?

MiiaJ (Ei varmistettu)

Tukka on hento ja ohut. Mitä tuotteita suosittelisit pohjaksi, kuohkeutta tuomaan? Saisi olla hellävarainen, mutta tarpeeksi jämäkkä jotta kestää "silkki"-tukassa. Kiitos! :)

Morsio
Mennään vaan!

Uiui, crockerin farkut on ihan lemppareita! Mulla on onneks niin hyvä kampaaja, että tosi moneen juttuun olen jo saanu vastauksen ( ;) ), mutta juuri aamulla pohdin syväpuhdistavan shampoon käyttöä. Onko tarpeen kun ei tunnu vesi värjäävän vihreäksi ja hirveen paljon muotoilutuotteitakaan en käytä.

Lopettaessani hiusten värjäämisen törmäsin ongelmaan - hiukset rasvoittuvat tätä nykyä todella nopeasti. Pesen nykyään hiuksia joka päivä ja jos on iltamenoja niin aina ennen niitä. 

Rasittaa siksi, että aikaisemmin pärjäsin ihan 2-3 pesukerralla viikossa. En tiedä johtuuko tämä ei-värjäilyistä vai mistä, mutta onko vinkkejä miten saisi päänahan vähän rauhoittumaan?

Minnainen (Ei varmistettu)

Hennattu hius ja permanentti. Tuhoontuomittu yritys, yllättäviä lopputuloksia vai helppo keissi?

milmil (Ei varmistettu)

Olisin toivonut aiheesta millä hiusväriä voi elvyttää/ muokkailla ilman värjäystä? Eli kaikki syväpuhdistus/colormask/silvershampoot ym. metodit joissa hiusta ei värjätä, mutta sävyä voidaan syventää/ viilentää tai mitä haluaakin. Itse olen näistä innostunut, sillä kukkaron nyörini eivät salli joka kuukausi kampaajan penkkiin istahtamista. Kiitos :)

empsis (Ei varmistettu)

miten hoitaa parhaiten vaaleita hiuksia, kun vesi täälläpäin on erittäin kalkkipitoista?

Laurettta (Ei varmistettu)

Miten usein syväpuhdistavaa shampoota tulisi käyttää? Onko Lushin hiustuotteet sinulle tuttuja? Sain lahjaksi naamion, jonka pitäisi tuuheuttaa hiuksia, mutta mielestäni se vain teki hiukset ohuemman tuntuisiksi vaikkakin päänahka tuntui tosi hyvältä ja terveeltä sen jälkeen. Aika stydiä kamaa oli mutta en tiedä uskallanko käyttää uudelleen...

tiiaaaaaaaaa (Ei varmistettu)

Olen nyt ollut ns. oman itseni värinen jo useamman vuoden eli tällainen sekoitus vaalean ja vaaleanruskean välillä, sillä kyllästyin jatkuvaan värjäämiseen ja siitä aiheutuvaan rasitukseen ja rahanmenoon. Nyt mua mietityttää, onko olemassa sellaista shampoota, jolla voi kirkastaa omaa väriä (vrt. samaan tyyliin kuin värjätyille hiuksille on omansa)?

Ps. Ihan mahtava arvonta!!!! :)

Hiusöljyä (Ei varmistettu)

Miten hiusöljyä kuuluisi oikeasti annostella ja levittää tukkaan?

Idaaaa (Ei varmistettu)

Kampaajaltani varmaan kysäisisin, että kuinka paljon loppujenlopuksi lämpösuojat suojaavat hiuksia lämpökäsittelyssä. Onko ero suurikin verrattuna ilman lämpösuojaa käsiteltäessä, kuin lämpösuojan kanssa? Lämpösuojahan ei 100 prosenttisesti hiuksia kumminkaan lämmöltä suojaa?

Tämmöisiä pohdintoja ja kysymyksiä kyselisin :)

kizzu (Ei varmistettu)

Jos hiukset ovat todella ohuet, mikä olisi hyvä hiusmalli jotta näyttäisivät runsaammilta, tuovatko raidat runsauden illuusiota?

Mikä avuksi jos päänahka kutiaa jo pienestä määrästä mitä tahansa muotoilutuotetta? Kuitenkin tukka rasvoittuu myös kovaa kyytiä. :)

Vantaalle on matkaa mutta jos voitto sattuisi kohdalle niin ehdottomasti olisi Vantaa ekskursion aika :) Eli ehdottomasti osallistun arvontaan. Ehkä sille samalle reissulle voisi sitten yhdistää sen hesan myös.

Haluaisin kysyä kampaajan mielipidettä luonnonkosmetiikan hiustuotteisiin. Tai oikeastaan siihen mikä on niiden ero (hyöty/haitat) tavallisiin tuotteisiin verrattuna. Lisäksi haluaisin suosituksia kunnollisista eko hoitoaineista. Itse olen siirtynyt tai ainakin siirtymässä kokonaan luonnollisiin versioihin ja suurimmaksi ongelmaksi on koitunut oikeasti hyvän hoitoaineen löytäminen. Onko se ihana hiusten liukkaus ilman rasvaisuutta jonkun pahan kemikaalin aikaansaantia vai onko se mahdollista saavuttaa myös luonnollisemmilla tuotteilla. Toistaiseksi ekohiushoidot ovat joko saaneet hiukseni takkuun tai vaihtoehtoisesti rasvaisiksi. Kumpikin vaihtoehto on siis huono. Onko olemassa muotovaahtoa tai muuta hyvää pitkillehiuksille tarkoitettua ekoa muotoilutuotetta? Kaipaisin hiuksiini luonnollista volyymia.

Eiköhän siinä ollut tarpeeksi kysymyksiä :)

 

invisibobble (Ei varmistettu)

Mikä on paras vinkki kuivien hiusten hoitoon?

Anneli -takkutukka (Ei varmistettu)

Jos meni (hetken mielen juolahduksesta) leikkauttamaan hiukset keittiön oranssipäillä (kaverilla, joka ei ole ikinä hiuksia leikannut), niin voiko käydä niin, että hiukset nyt pahasti haaroittuvat (koska sakset eivät ehkä nii'in terävät olleet).

Viv (Ei varmistettu)

Mitä tehdä sähköisille hiuksille, kun kunnon aineetkaan eivät auta?

mevid (Ei varmistettu)

Vahingoittaako permanentti hiuksia? Millaisia kiharoita permanentilla saa? :)

Antsa (Ei varmistettu)

Mikä on paras tapa ohentaa paksua tukkaa?

Onko kokemusta vaalean tukan värjäyksestä punajuurella? Jossain väitettiin, että sillä saisi kivan mansikkaisen värin, mutten ole vielä tohtinut lähteä itse suttaamaan :) Mulla on omasta takaa kirkkaan vaaleat hiukset ja nyt kun ei huvita värjäillä millään oikeilla väreillä, saattais olla hauska kokeilla tuollaista helposti poispeseytyvää (?) kikkaa.

Satka (Ei varmistettu)

Onko mahdollista tehdä "täydellisiä raitoja"? Niin että ei jää jo valmiiksi rumaa tyvikasvua ja teräviä viivoja kun vetää hiukset taakse tai jakaukselle. En vielä ole sellaiseen kampaajaan törmännyt joka sellaisen olisi osannut tehdä. Ihanaa oilisi myös jos hiuksien juurikasvu olisi epätasainen eikä viivasuora värin vaihtuminen. Onkohan sekään mahdollista?

Zinda (Ei varmistettu)

Kuinka tasoittaa kotikonstein ombre-hiusten sävyeroja? Suolitteletko jotain kevytsävytettä kotikäyttöön?

tiiti66 (Ei varmistettu)

Onko oikeasti hiuksille vahingollista käyttää hiuslakkaa kampauksen tekoon siten että laittaa lakkaa ja sitten föönaa kuumalla ilmalla...

bebukka (Ei varmistettu)

Hei! Viime talvena laitoin raitoja tummaan tukkaani, jotka kesällä vaalenit ei-niin-minua-miellyttävän-väriseksi. Olen raskaana kohta puolissa välissä ja mietinkin onko nyt hiusten värjäys vaarallista? Olisiko kasviväri tai jokin muu parempi vaihtoehto? Osallistun arvontaan, mutta kovasti arvostaisin jos jaksaisit tähän muutenkin vastata :)

magia (Ei varmistettu)

Miten luonnonkiharoita hiuksia pitäisi hoitaa jotta ne olisivat parhaimmillaan ja miten ne kannattaisi leikkuuttaa?

jee (Ei varmistettu)

miten tehdä kalanruoto letti

Tiia / Black + White = Grey (Ei varmistettu) http://blackpluswhiteisgrey.casablogit.fi

Mikä on hinta-laatu -suhteeltaan paras hopeashampoo, ja kuinka usein ko. shampoota ylipäätänsä tulisi käyttää, jotta hiusten kaunis vaalea sävy säilyisi mahdollisimman pitkään ennen seuraavaa kampaajakäyntiä?

S_heidi (Ei varmistettu)

Mulla on luonnostaan supersuora tukka, johon kuitenkin tykkään välillä tehdä kiharoita. Käytän siihen suoristusrautaa (hiukset on puolipitkät). Vika on vain siinä että nuo vaivalla väkerretyt kiharat suoristuvat yleensä hyvin nopeasti, ellei päälle heitä kiloa lakkaa. Eli kysymys kuuluu: miten saisin kiharat pysymään? Mitä muotoilutuotteita kannattaisi käyttää? Ja mikä on paras kapine suorille hiuksille kiharien tekoon? Kerran kokeilin curling ironia, mutta ne kiharat suoristui melkein samantien...

Cartsa (Ei varmistettu)

Mitkä hiustenhoitotuotteet ajaa lämpösuojan virkaa eli mikä on se lämpösuojan "vaikuttava aine" ja onko sitä siis muissakin hoitotuotteissa, kuin vain virallisest lämpösuojana myytävissä tuotteissa?

emppu14 (Ei varmistettu)

Onko joku "ihmeaine" (biotiini, sinkki tmv.), joka olisi työssäsi selkeästi noussut eniten suositelluksi asiakkaiden taholta?

MarttaJ (Ei varmistettu)

Jotain kivoja lettikampaus vinkkejä olisi kiva saada! Nyt kun syksy ja talvi alkaa hiipumaan ja pitää vetää pipo syvälle korviin, niin olisi kiva ettei tukka sähöttäisi joka ilmansunntaan ja niiden välille kun pipon päästänsä riisuu.

Jena (Ei varmistettu)

Hei!
Olisi kiva saada vinkkejä kuinka clip on-hiuslisäkkeitä käytetään. Monessa liikkeessä (vaateketjuissa/marketeissa) on tarjolla jos jonkinmoista irtohius tarjontaa. Olisi kiva silloin tällöin kokeilla lisukkeita oman ohuen tukkani sekaan, mutta en tiedä miten se kiinnitetään ja saisi näyttämään "luonnolliselta".

Jolana (Ei varmistettu)

Mikä helppo juhlakampaus (esim. häihin) suosittelet ohuille keskipitkäisille hiuksille? :)

plussaa (Ei varmistettu)

Miten saada lyhyet hiukset menemään taaksepäin nätisti? Itselläni on siili sivuilla ja takana, mutta päällyosassa pehko. Tosin siinäkin on monen pituista hiusta. Sen haluaisin oppia kampaamaan taakse päin ja pysymään myös niin. Nim. Merk. En vaan osaa.

Antskunen (Ei varmistettu)

Onko totta,että hiusten tummemmaksi värjääminen ei juurikaan kuluta hiuksia?Entä mitä mieltä olet väitteestä,että suomalaiselle naiselle ei sovi 6-astetta tummemmat hiukset..?Toivoisin postausta oikein tummista hiusväreistä.Kiitos kivasta blogista,seurailen päivittäin!Ja tuotesuosituksesi ovat tulleet todella tarpeeseen hiuksilleni,toimii!:)

Netteriina (Ei varmistettu)

Minkälainen hiusmalli sopii parhaiten erittäin ohuille hiuksille? Ja mikä on paras shampoo, kun ohuet hiukset ovat lisäksi erittäin rasvoittuvat?

ahle (Ei varmistettu)

Onko työssäsi tullut esille toimivia keinoja saada hiukset tuuheammiksi, joko pysyvästi tai tilapäisesti.

NinaK (Ei varmistettu)

Minä haluaisin kysyä, kuinka saada raidat pysymään kirkkaina mahdollisimman kauan?

Jonnajulia (Ei varmistettu)

Miten kesyttää kurittomat hiukset rasittamatta niitä liikaa ? :D

Idelan (Ei varmistettu)

Omistan luonnonkiharat hiukset, joita suoristan noin joka toinen päivä. Käytän kyllä lämpösuojaa, mutta kuinkakohan paljon tästä on haittaa hiuksilleni? Pitäisikö siis vähentää jatkuvaa suoristusraudalla käsittelyä.

Yritin vimmatusti keksiä jotain kysymystä, muttei siitä tullut mitään. Joten sanonpa vaan, että ihana blogi ja kiitos viimeisimmästä kiireellisestä ajasta! :) 

Pages

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.