Charlotta Even kampauspäivä

Sattuipa niin hauskasti, että yksi meidän kampaustreenipäivän malleista oli bloggari Charlotta, joka kirjoittaa nimeään kantavaa meikki-/lifestyle-blogia. Charlotta ehti napata päivän varrelta muutamia upeita fiiliskuvia. Käyhän kurkkaamassa!

Kuvankaappaus: Charlottaeve.com

Ihanaa ihanaa maanantaita, ihmiset!!

Meeri

Kommentit

Charkku
Charlotan silmin

Kiitos nostosta! :) <3

- (Ei varmistettu)

Hei. Minulla on maantienharmaan väriset solisluihin yltävät hiukset, joita ei ole ikinä värjätty millään tavoin. Haluaisin nyt värjätä ensimmäistä kertaa ikinä hiukseni ruskeiksi. Pelkään, että jos värjään hiukseni heti kestovärillä ja sitten ruskeat hiukset ei todellakaan sovi minulle niin en pääse niistä eroon muuten kuin kasvattamalla oman värin takaisin. Haluaisin siis aluksi vain hetken "kokeilla" sävyä, että miten se sopisi ja ajattelin, että laittaisin hiuksiini kevytsävytteen. Toimiiko kevytsävyttet todella, mitä eri merkkisiä kevytsävytteitä on, miten sellainen laitetaan (kotona/kampaamolla) ja lähteekö väri todella. Pelkään, että ostan kevytsävytteen ja sitten se ei lähdekään, esimerkiksi poly color värit ei kuulemma lähde millään pois.

merkkari

Kokeile kampaajalla kiiltokäsittelyä tai esim. jotain kevytvärillä tehtävää sävytystä! Ne kyllä häipyvät hiuksista kauniisti, kun ne tehdään oikein. Toki jos todella tummaa tekee, niin sitä ei kyllä saa välttämättä kokonaan pois.

Kaupan väreistä en osaa sanoa yhtikäs mitään. Suosittelen kyllä kampaajaa, jos yhtään jännittää tuo lopputulos :)

nansk

Tolle postauksen alimmalle nutturalle olis kiva saada tutorial, mielellään asap! Vuosijuhlat tulossa...

merkkari

No tuu meille! :) :) Postauksen laitan myssyn alle hautumaan.

nansk

Voi ku pääsiskin! Kaupunki on jokseenkin väärä :D (terkkuja Tampereelta!)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.