Empties

Eräs kaverini kertoi, että blogeista on kiva lukea postauksia, joissa näytetään tyhjiksi kuluneet purkit. Ja tämä on kyllä totta, itsekin selaan vastaavat postaukset aina läpi! Siinä jotenkin selviää, mikä tuote todella on pitänyt pintansa loppuun saakka. Kahlataanpa siis hieman omia arsenaaleja läpi.

BTB13 - Serum Healing & Cellular Rejuvenation

Seerumi, josta en varmaan koska uskalla luopua. Pullo maksaa satasen ja kestää vuoden, muutoksen ihossa huomaa selkeästi. Minulla tämä seerumi pitää näppylät poissa - sen huomasin kun edellinen pullo loppui ja kuvittelin selviäväni ilman :/ Parin viikon jälkeen suorastaan juoksin Hillaan ja hain putelin äkkiä kainaloon!

Weleda - Citrus Hydrating Body Lotion

Ihanan raikas, sitruksinen vartalovoide imeytyy sekunnissa. Koko alkuvuosi meni läpi ilman minkäänlaista ihon kiristelyä tai hilseilyä ja vasta jälkeenpäin tajusin, että se on todella poikkeuksellista. Sääreni käyvät perusteellisen hilseilyn läpi joka talvi yhdessä kutiavan alaselän ihon kanssa (en tajua miksi juuri alaselkä, mutta näin vaan on, vuodesta toiseen) - paitsi siis nyt! Että kerrankin kosteusvoide on hoitanut hommansa. Tuote saatu blogin kautta.

Dr. Hauschka - Ruusuvoide

Ruusuvoiteesta on tullut tänä talvena rakas kumppani. Se suojaa ja hoitaa, paksun kerroksen hyvää tekevän vaikutuksen oikein tuntee. Ja silti se vain jotenkin aina imeytyy ihoon eikä kiiltele ollenkaan meikin alla. Ihan huippu! Ruusuvoiteesta on muuten kevyempikin versio kevääseen, ehkäpä ostan sellaisen seuraavaksi testiin...

Less is More - Lindengloss hoitoaine

Hoitava, ravitseva ja ennen kaikkea tuoksullaan energisoiva hoitsikka, joka jättää jälkeensä tuuhean ja kiiltävän tukan. Hoitsikkaa levittäessä tuntuu, että apua eihän tämä selvitä ollenkaan, mutta jotenkin huuhteluvaiheessa hiukset oikenevat ja selvittyvät kauniisti. Plussana todella riittoisa pakkaus.

Suki - Renewal Bio-Resurfacing Facial Peel

Kuorintageeli, jota hehkutin jo aikaisemmin Kuivan talvi-ihon tehohoito -postauksessa. Hellävaraiset hedelmähapot vievät mennessään kaiken röpelön ja iho on aivan vauvanpyllyä tämän jälkeen. Jälleen kerran hintava tuote, mutta on kestänyt minulla ainakin puolitoista vuotta.

Purkkien loppuessa olen aina kahden vaiheilla - luottaako vanhaan ja takuuvarmaan vai kokeillako ihan vain huvin vuoksi jotakin uutta. Ainakin vuodenajan vaihtuessa etsin hyvällä omatunnolla jonkun uuden ja raikkaan vaihtoehdon, sillä harvemmin kesäiho vaatii samoja tuotteita kuin talvi-iho.

Purkkimeren keskeltä kurkotteleepi,
Meeri

Kommentit

Maijastiina (Ei varmistettu)

Toimiiko ruusuvoide tosiaan meikin alla? Lueskelin vasta arvioita ja monessa kommentissa toistui, että on paksua/tahmaista ainakin aluksi.

merkkari

Ihan täydellisesti! Taputtelen voiteen ensi kasvoille joka puolelle ja sen jälkeen hieron sen ihoon. Oottelen ehkä 10 minsaa ennen meikkausta, että ehtii imeytymään. Keväällä kantsii harkita sitä light-versiota!

MillaMarjaana (Ei varmistettu)

Apua, mistä tuota BTB13 - Serum Healing & Cellular Rejuvenation saa tilattua?? t. epätoivoinen

merkkari

Myisköhän Hilla nettisivuillaan (kauneushilla)?

MillaMarjaana (Ei varmistettu)

Hmm, voiko nimi olla muuttunut? Löysin vain BTB13 Medical Seerumin.

merkkari

En osaa sanoa, tää purkki on tosiaan ostettu vuosi sitten. Varmaan osaavat Hillassa kertoa jos pirautat sinne?

Minna Monthan (Ei varmistettu)

Seerumi on nykyään tosiaan BTB13 Medical Seerumi ja hinta on 58€ / 50ml. Säilyy puoli vuotta avattuna. :) Hillasta saapi tai Hillan verkkokaupasta. Suosittelen seerumin kanssa aina ravitsevaa voidetta jotta iho saa hyviä vitamiineja, omegoita, kosteutta. Mielellään BTB13 voide tai joku luonnonkosmetiikan ravinteikas voide. :)

merkkari

Kiitos, Minna!! :)

Kommentoi