Esittelyssä Annan sielunmaisema

Eerikinkadun uudenkarhea liike on tällä hetkellä meidän uusien tekijöiden, Annan ja Siirin hyppysissä, kun Anja ja Hanna lomailevat tämän viikon. Kävin eilen katsastamassa, että kuinka siellä sujuu ja tytöt vaikuttivat olevan superinnostuneita ja onnellisia! Aivan sydäntä lämmitti :D

Annaahan en olekaan vielä teille esitellyt, joten haastattelin häntä eilen hetkisen ja sieltähän sitä sielunmaisemaa alkoi avautua.

Anna on 34-vuotias ja tuli Folkiin etsiessään hieman rauhallisempaa elämänmenoa 15 vuotta kestäneellä kampaajanurallaan. Kun ympärillä on pieni ja rauhallinen tila sekä porukka, on helppo hengittää ja hommat luistavat mukavammin.

Anna työskentelee hiusten ehdoilla - leikkauksen pitää olla helppo ja itsestään asettuva. Asiakkailta on kuultu mm. lausahdukset: "Tää vaan oli ihan sairaan hyvä heti kun mä tulin suihkusta!" ja "Tää on kestänyt seitsämän viikkoa ihan täydellisenä!" On mahtavaa, kun tavallista arkea ja tavallista kiireistä aamua voi helpottaa sillä, että se tukka on helppo!

Värien suhteen Anna kallistuu raitoihin, kuten koko muukin poppoo Folkissa. Haastetta tulee siitä, kun yrittää joka kerta tehdä vielä pienempiä, vielä luonnollisempia ja vielä sulautuvampia raitoja! Myös pehmoisen sävyiset kokopään värjäykset luonnistuvat helposti. Anna ei ehkä ole kampaaja, joka ehdottaa sitä uutta mallia ja villeintä leikkausta, mutta luonnollista ja kantajalleen sopivaa saa varmasti.

Vaikka leikkausten suhteen ollaan välillä tarkkoja, Anna on kuitenkin ihanan rento ja luonnollinen. Itse olen ihan fiiliksissä siitä pienestä sisäisestä hipistä, joka tuossa naisessa asustelee! Odottelenkin jo innolla, että pääsen (ja kaikki meidän asiakkaatkin pääsee) tutustumaan siihen paremmin! :)

Tervetuloa Folkiin, Anna, ja myös te siellä ruudun takana! Aikoja voi varailla täältä: www.folkhelsinki.com.

-Meeri

Kommentit

Mia K.
Voi taivas

Ooh :) Ehkäpä se ois nyt se oikea mullekin...! Oon funtsinut, että miksen oo saanut tilattua aikaa teille, vaikka olen ihan alusta: 2012 asti fanittanut. No, kun kerran olen pyytänyt sitä "oikeaa", niin eihän sitä tietenkään ennen ole voinutkaan sitten tulla :D! 

Ihana postaus! 

merkkari

No mahtavaa, että nyt loksahti! Tervetuloa :)

Piu. (Ei varmistettu)

Lyhyehkö polkka toiveissa luonnollisin raidoin. Paljon pyörteitä, todella ohuet hiukset... mahtaakohan onnistua? Paksut, pitkät ja nopeasti kasvavan hiuksiston omaava ei aina pääse sisälle näihin ongelmiin. Olis kiva jos blogissa näkyisi kuvia todella ohuiden hiusten ja ei niin nopeasti kasvavista hiusmuutoksista. Itselläni kampaajan tekemä reilu leikkaus yhdistettynä pieneen virheeseen käynnistää pitkän prosessin jotta päästään pisteeseen että korjataan ja näyttäisi taas suht hyvältä.

merkkari

Onnistuu varmasti, tervetuloa! :)

Eveliina26 (Ei varmistettu)

Oho, hauskaa bongata päivän oma lemppariasiakas tälleen blogeja selaillen. Myin nimittäin kenkiä Annalle tänään. Voisinpa itse vuorostaan mennä hänelle asiakkaaksi. Toivottavasti terkut menee perille :)

merkkari

Ai vitsi, kerron terkkuja! :D

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.