FOLK Helsinki - mun ikioma kampaamo!

No niin, nyt on uutisia! Otan uuden hypyn kampaajanurallani ja perustan oman liikkeen!

Viimeisen kuukauden aikana on yhdistynyt aimo annos harmaata tukkaa, ahdistusta ja onnea, taistelutahtoa ja luojan armoille heittäytymistä. Nyt voin vihdoin ilokseni todeta, että haaveeni omasta liikkeestä näyttäisi käyvän toteen ja vieläpä niinkin pian kuin tammikuussa. Täytyy myöntää, että tässä projektissa on mennyt vikaan melkein kaikki, mikä vaan voi mennä. En siis ihmettelisi vaikka meteoriitti iskisi tuohon Albertinkadun loppupäähän ensi yönä, mutta toivotaan kuitenkin, että ei :) Näin jännittävää projektia ei tohtisi jättää kesken.

Nimeksi valikoitui FOLK, koska se kuulostaa kivalta, folkilta, minulta. Lattiaan laitetaan jotakin laudantapaista ja korvissa soi kantri. Ja ehkä vähän Jose Gonzales. Avajaiset pyrkivät olemaan perjantaina 17.1., mutta nettiajanvaraus toimii jo nyt osoitteessa www.folkhelsinki.com. Tammikuun alkupuolen teen töitä normaalisti Hiushuone Stagessa, josta minulle jää matkaan suurenmoisen lämpimät muistot ja ihana ystävä. Suuri kiitos Elinalle kuluneesta vuodesta!

Hirveästi sanottavaa ja hölötettävää olisi, mutta ehkäpä otan nyt hetken rennosti glögi-kupin äärellä ja mietin maailman mahtavuutta. Käyhän sinäkin tykkäämässä FOLKista facebook-sivulla, niin pysyt ajantasalla!

Huojentavaa joululoman alkua toivottelee,

Meeri

PS. Haen FOLKiin itseni lisäksi toista kampaajaa sekä alakerran valtiaaksi hierojaa! Vaatimukset: kiva ja helposti lähestyttävä, siisti ;) Lisätietoja osoitteesta www.folkhelsinki.com!

Kuva: Ghia Fieandt, Hiukset ja meikki: minä, Malli: Tintti

Kommentit

kateliini (Ei varmistettu)

Mahtavuutta!!! Onnea uudelle kampaamolle ja sinulle! :)

merkkari

Kiitos! :)

SMM (Ei varmistettu)

Mahtavaa, hieno alku uudelle vuodelle! :) Innostuin ihan puolestasi. Vaikka en Helsingissä asustakaan, ehkäpä jollakin viikonloppuvisiitillä sitä voisi poiketa vähän hiuskuontaloa kohentamassa.

Liikkeestäsi tulee varmasti upea (Jose Gonzalesilla ei voi kai mennä pieleen), tsemppiä tulevaan! :-)

merkkari

Ihanaa, kiva kuulla! Jose on ihana, pitääpä laittaa saman tien vähän soimaan :)

onsku (Ei varmistettu)

Mahtavaa! Otin sitten ja varasin ajan heti avajaispäivälle, oli jo aikakin, että tälle reuhkalle näytetään saksia :)

merkkari

Huipputyötä!! Taidat olla ekan päivän eka asiakas, tervetuloa! Keitän sulle oikein superhyvät kaffet :D

onsku (Ei varmistettu)

Mahtavaa, olisipa jo tammikuu!

Tyyne
Sukat makkaralla

Jäinkin pohtimaan, että minkä nimen olet keksinyt! Hyvältä kuulostaa :)

Elina U.
Lentoaskeleita

Vau, onnea!! :) Olen seurannut blogiasi melkein alusta asti, ja ollut heti aivan ihastunut "hiusnäkemykseesi". Kampaamostasi tulee varmasti aivan huippumenestys! Ehkä joskus Helsingin-reissulla minäkin varaan ajan  Folkin penkkiin!

merkkari

Ihana kuulla, olet tosi tervetullut!

Liv
Päiväuniaika

Jee mainiota, mää tuun sitte sinnekin! Tuntuu vaan ettei tässää tukan kunnossa tapahdu mitään kohenemista :( 

Liv
Päiväuniaika

Hmm joo siis piti sanomani että tulen jahka tukka on paremmassa hapessa et sen voisi ehkä värjätä, mutta eipä tossa kunnossa oo mitään vielä tapahtunut :( 

merkkari

Hei yks mun asiakas oli saanut hyvin vastaavan hiuksensa kuin sulla tosi hyvään kuntoon käyttämällä säännöllisesti (varmaan joka toisen tai kolmannen pesun yhteydessä) Luxe Oilin maskia. Hius oli siis oikeasti hämmästyttävän hyvässä kunnossa. Kokeile sitä!

nansk

Huikeeta, onneksi olkoon! (: Tiedän, mihin tulen hemmoteltavaksi kunhan käyn Helsingissä joskus!

merkkari

Kiitos! Tervetuloa! :)

Kanelibasilika
Tupa - Keittiö

Huippua! Onnittelut! :) ..ja aikakin tuli varattua ;) 

merkkari

Voi, ette tiedä miten otettu olen tästä vastaanotosta. Kiitos!

merkkari

Kiitos, olet tervetullut!

jlow (Ei varmistettu)

Oi,hienoa ! Paljon onnea ja tsemppiä ! Täytyypä varailla aikaa :)

opiskelijabudjetti (Ei varmistettu)

Saako tuolta sun uudesta kampaamosta opiskelija-alennusta ? :)

merkkari

Kysyitpä ovelasti joulumieliseltä! Päätin juuri, että jatkan tämänhetkistä opiskelijatarjousta uuteenkin paikkaan. Näin ollen FOLKista saa opiskelijakortilla 10% alennuksen, kun työ on valmis arkisin ennen klo 15. Tervetuloa!

merkkari

Kiitos! Vau. Oon niin iloinen, että toi nimi tuntuu koko ajan paremmalta!

Mahtavaa uutta vuotta sinullekin!

Veera N (Ei varmistettu)

Pitkästä aikaa eksyin lukemaan sun blogia, ja johan oli ehtinyt tapahtua suuria! Rohkea veto ja ihanan uskaliasta Meeri, paljon onnea tulevaan! :) Eksyin tänne blogiin viime keväänä, kun kävin Helsingissä Mangossa ajattelin tulla moikkaamaan sua, mutta eihän sua siellä enää näkynyt. Onneks on vielä facebookin ihmeellinen maailma ja taisin sieltä jäljittää, että mitä puuhailet. Mutta täytyy tulla käymään joskus Helsingin reissulla :) kiiltokäsittely kuulosti ihan mun jutulta!

merkkari

Hehei, tervetuloa! Mango jäi juu reilu puoli vuotta sitten, itsekseni puuhailu on paljon enenmmän mun juttu :)

nitajenni (Ei varmistettu)

Onnea tosi paljon omasta liikkestä! Huippu juttu! Viime heinäkuussa kun laitettiin omaa liikettä myöskin pystyyn niin harmaat taisi alkaa samaan aikaa kasvamaan ;) koko heinäkuussa nukuttiin yhteensä varmaan neljä tuntia kaikenkaikkiaan ja oikeastaan kaikki asiat hoidettiin kantapään kautta :D avattiin oma liike kuitenkin ajallaan 1.8 eikä sen jälkeen ole pidetty yhtään vapaapäivää, en kadu silti hetkeäkään :) Kävelin muutama päivä sitten FOLKin ohi, hyvältä näyttää :)

merkkari

Kiitos! Täällä vastailee yrittäjä, joka on tietysti töissä myös näin hieman sairaana ollessaan :) Ja se taitaa olla vain toinen pienyrittäjä, joka ymmärtää, että minkä takia. Fiilis on siitä huolimatta hieno, tsemppiä sinne myös!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.