Folk soittolista – Syksy 2016

Tänä syksynä Folkissa soi suloisesti sekaisin naisääninen soul, kantrimpi folk ja popimpi tunnelmointi eikä kamarimusiikiltakaan vältytä. Olen niin innoissani, pari työkaveria vielä nostelee kulmiaan 😀 Kuuntele vaikka nämä tärpit:

Lianne La Havas – Green & Gold

Ihastuin Lianneen, kun hän lämppäsi Coldplayta kesän kiertueella. Lontoolainen, taitava multitalentti, joka hallitsee niin kitarat, pianot kuin bassotki yhdistettynä mielettömään (oikeasti tumman naisen) ääneen ja tarttuviin biiseihin on aivan vastustamaton. Juuri täydellinen syysiltaan viinilasin kera!

Nickel Creek – Destination

Tämä on se astetta kantrimpi vahvistus, jonka kappaleet ovat kuitenkin herkkyydellä ja hetkittäin erikoisen kepeillä elementeillä ryyditettyjä. Kuulin tätä ekan kerran erään lounaskahvilan soittolistalla ja piti kipaista tarjoilijalta kysymään, että mikä soi. Todellinen löytö siis. En kyllä käsitä miten olen pystynyt välttymään tältä tähän saakka, sillä tämä jenkkipoppoo on ollut koossa jo vuodesta 1989!

Alessia Cara – Here

Aivan supersöötti simger/songwriter Alessia Cara on itselle uusi tuttavuus ja myöskin Coldplayn lämppäreistä bongattu! Tämän kanadalisen junnarin (syntynyt 1996!) aavistuksen verran Avril Lavignea muistuttava musiikkityyli taipuu vahvalle äänelle ja energisoi hetkessä.

Kings of Convenience – Cayman Islands

Nämä mukavuuskuninkaat ovat yksi kaikkien aikojen rakkaimmista yhtyeistä. Kitarat, kevyet laulut, surffirantamainen näppäily ja kauneus iskevät joka kerta. Bändi on kotoisin Norjasta ja jotenkin se vuorien kaiho ja massiivisuus kuuluu näistä kappaleista. Kuuntele tämän kappaleen lisäksi Homesick ja koti-ikävä on taattu <3

Syystunnelmia toivottelee,

Meeri

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *