Folkin ekohoitolan sympaattinen Sybila

Olen haaveillut jo kauan siitä, että Folkin ovien takaa löytyisi ekokosmetologi. Ekokosmetologi siksi, että olen käyttänyt kasvoilleni pelkkää luonnonkosmetiikkaa jo useamman vuoden ajan, joten en olisi pystynyt seisomaan normaalin kosmetologin takana.

Oikean ihmisen haku on ollut pitkän tien takana - Aurorankadun sivuhuoneen väliseinät ovat olleet valmiit jo keväällä, mutta oikeaa tyyppiä ei vain tuntunut löytyvän. Lopulta asioilla on kuitenkin aina tapana järjestyä, joten saanen siis esitellä sympaattisen, kiltin ja helposti lähestyttävän Sybilan:

Sybila on ollut kosmetologina jo kymmenisen vuotta. Tie kosmetologin uralle löytyi Sybilan mukaan sattumalta: lapsi oli täyttänyt kaksi vuotta ja kotiäitiys riitti molemmille. Kosmetologikoulun ilmoitus sattui äidin silmään ja hän ehdotti hakemista. Koska Sybila on aina ollut kiinnostunut hoitoalasta, äidin innostus tarttui ja uusi ammatti valikoitui.

Suuntautuminen ekokosmetologin uralle taas tapahtui omista kokemuksista käsin. Sybilan omien sanojen mukaan: "Olen vanha finnipää ja mulla on ollut teini-iässä pahasti atooppinen iho. Kun aloin käyttää luonnonkosmetiikkaa, sain ihoni kuntoon, ja vaikka atopiaa on ollut sen jälkeenkin, en ole tarvinnut kortisonia. Olen itseeni kokeillut erinäisiä hoitokeinoja ja hyviksi havainnut. Finneihin on varmasti vaikuttanut aika, ruokavalion parantuminen ja luonnolliset hoitoaineet. Luonnonkosmetiikka on siitä asti ollut sydäntä lähellä ja aloin opiskella Dr. Hauschka -kosmetologiksi jo opiskeluaikana."

Terkut astetta rennommalta Sybilalta!

Ihanasti hiukkasen hipiltä näyttävä Sybila joogaa ja opiskelee Ayurvedaa. Hän on niitä ihmisiä, joiden ansiosta luomukärpänen puraisee entistä kovemmin: luonnollinen ja helppo fiilis tarttuu ja sitä huomaa haluavansa leipomaan raakakakkuja ja vaeltelemaan metsäpoluille (jonne Sybila kuulemma itse eksyy aivan uskomattoman helposti, ja hänen partiota käyvä poikansa saa tuon tuosta pelastaa äitinsä pulasta :D).

Kun puhutaan siitä, mikä omassa työssä antaa eniten voimaa, Sybila alkaa jutella ihmisten kohtaamisesta ja käsillä tekemisestä - ja siitä syntyvästä rentoutumisesta: "Kun rentoutuu, niin ihon pintajännitys laskee (mikä pyritään usein saamaan aikaan koneilla) ja tehoaineet imeytyvät paremmin ihoon. Kosmetologina tykkään siitä, että yhden ja saman ihmisen kanssa tulee vietettyä enemmän aikaa, mentyä ikään kuin syvemmälle. Osaan antaa asiakkaan olla hiljaa ja rentoutua, jos hän haluaa. Haluan tarjota kiireettömän tunteen siksi aikaa kun asiakas on siinä ja hän voi latautua ollakseen taas tehokas, virkeä ja tasapainossa. Se taas näkyy ulkonäössä. Tietenkin tuotteiden ja tekniikoiden pitää myös olla tehokkaita."

En malta odottaa, että pääsen Sybilan hyppysiin ja testailemaan lisää Dr. Hauschkaa ja Ekopharmaa, jotka ovat itselle jo entuudestaan tuttuja ja rakkaita sarjoja. Kasvohoitojen lisäksi Sybila tekee Folkin ekohoitolassa myös vartalohoitoja (mm. omaa suosikkiaan lymfa-hierontaa) sekä sokerointeja. Hoitolan ovet aukeavat tiistaina 1.11. Aurorankadun liikkeen tiloissa. Ajanvaraus onnistuu ihan normaalisti folkin ajanvarauksen kautta (www.folkhelsinki.com). Nettisivuille tulee myös lisää tietoa hoidoista, hinnastoa ja muuta filosofiaa aivan piakkoin!

Uuden folkkilaisen sydämellisesti tervetulleeksi taloon toivottaa,
Meeri

Kommentit

AaHoo (Ei varmistettu)

Sybila on ihana keijukainen! Olen ollut hänen hoidoissa, ja saanut ihanan hoidon ja apuja iho-ongelmiin.

merkkari

Ihana kuulla, tervetuloa toistekin hoitoihin! :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Olisko antaa vinkkiä hyvästä ekomekkivoiteesta/bb-voiteesta kuivaihoiselle? Näitä on edelleen hankala löytää ja netistä summamutikassa tilaaminen tuntuu hullulta.

merkkari

No itsellä on nyt aika ässäsetti kuivalle iholle: puolet zuiita ja puolet idun mineralsin meikkivoidetta. Tuo idun minerals tekee zuiista vähän kestävämmän ja peittävämmän, kuin mitä olis yksinään. Silmänalusten ja couperosa-poskien peitto vielä tarvittaessa rms beautylla, joka kyllä on pelkiltäänkin huippu. On todella hyvä kombo!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.