Folkin Instagram-kisan voittaja ja mahtipalkinto

Muistatteko, kun aloitimme lokakuun alusta Folkissa kamppiksen, jossa asiakkaamme saavat täyttää #folkhelsinki -tägin alle omat fiiliksensä ja aloitimme arvonnat postanneiden kesken joka kuukausi? Kuvia satelee sinne enemmän kuin uskalsimme odottaa, kiitos ihanat!

Mutta asiaan. Lokakuun arvonnan onnettarena sai toimia tämänpäiväinen asiakkaani Emmi, ja kas näin selviää voittaja:

ti-din-ti-din.. jännitys tiivistyy...

Onnittelut nimimerkille aromppanen! Otan sinuun pikimmiten yhteyttä Instagramin puolella.

Palkinnoksi tälle suloiselle luonnonlapselle lähtee Elements-sarjan shampoo ja hiuksiin jätettävä hoitoaine. Sulfaatiton, silikoniton ja parabeeniton shampoo kosteuttaa tehokkaasti, mutta jättää hiukset todella ilmaviksi! Jätettävä hoitoaine taas on megapitkän vaalean hiuksen pelastus. Tukan harjailu taas onnistuu turvallisesti iKoo-harjalla, joka on kaikkien takkuharjojen Rolls Royce. Lisäksi pieneen viimeistelyyn lähtee matkaan Eimi Stay Styled -hiuskiinne sekä näyte ihanasta Perfect Me -voiteesta.

Ja hei huomasitteko, tuotteet on pakattu Folkin omaan superhienoon kangaskassiin! Kassi on superpaksua luomupuuvillaa ja ainakin omat laukut ja Mulberry-haaveet lensivät roskiin tämän ihanuuden tultua uunista ulos. (Näitä saa toki muutkin tulla ostamaan liikkeistämme huokeaan 14,90 hintaan.)

Onnittelut aromppaselle ja tsemppiä kaikille seuraavalle kierrokselle osallistuville!

-Meeri

Kommentoi