FOLKin joulukuu

Onko mitään tunnelmallisempaa kuin joulukuu?! FOLKissa valmistaudutaan jouluun huolella, se taitaa olla meidän kaikkien lempijuhla. Tunnelmoinnin lisäksi tässä on käynyt kaikenmoista muutakin sattumusta...

Kävin viime viikolla lääkärissä käteni vuoksi ja oli pakko pysätä ikkunan taakse tunnelmoimaan. Äidillisellä ylpeydellä ja tippa linssissä jäin katselemaan näitä mimmejä työssään. Jotenkin siinä alkuiltakin hämärsi niin kauniisti.

Käden kanssa tosiaan ei mennyt yhtä kivasti - sain taas hyvän muistutuksen siitä, että oma itse on laitettava aina etusijalle. Oikea käsi yllätti jännetupentulehduksella ja ainoa hoito siihen olisi lepo. Syytän vammasta suoristusraudalla tehtäviä laineita. Teen niitä aika paljon, kevyesti arvioituna sellaiset 700 vuodessa. Laineet on helpoin ja nopein tehdä rannetta kiertämällä, mutta olisihan se pitänyt arvata mitä siitä pitkällä tähtäimellä seuraa. Tuo kiertoliike oli ensimmäinen, jossa pientä vihlaisua tuntui ja kaikenlaisten muiden oireiden lisäännyttyä päädyttiin viikko sitten kestosärkyyn.

Mutta eipä tuolle nyt mitään voi. Onneksi joululoma alkaa aivan kohta ja pystyn kuitenkin leikkaamaan ihan hyvin (varsinkin loistavan hermopinteitä helpottaneen hieronnan jälkeen). Ja onhan se vaan ihanaa, kun on vihdoin vähän ylimääräistä aikaa valmistella joululahjoja ja viritellä jouluvaloja. Ehdin varmaan jopa päivittelemään FOLKin nettisivuja. Mutta ei siis hätää teille, jotka olette ajan jo varanneet - pystyn kyllä tekemään töitä, pitää vain himmailla joissain kohdin.

Ja hei juhlittiinhan me Hannan ja Anjan kanssa myös pikkujouluja! Kuvamateriaali on aikalailla tässä :D

Ihanaista päivää, kaunokaiset!

-Meeri

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.