FOLKin soittolista - Kesä 2016

Kesäpippalot alkoivat nyte! Kuuntelehan tästä uuden soittolistamme helmet:

Jammailut lähtevät käyntiin kunnon kantrihenkisellä indie-folkilla. The Show Ponies on jenkkiläinen poppoo, jonka Gone-kappale on levyn parhaimpia biisejä. Vakuutan, ettet malta istua pyllylläsi ensitahtia pidemmälle!

Coldplay ei esittely kaipaa. Tämä levyvalinta on omistettu kaikille meille onnekkaille, joilla on liput  jonnekin päin Eurooppaa bändin tämän kesän turneelle! Ihana Hymn for the Weekend saa tunnelmoimaan helteisissä kesäilloissa.

Ihana saattelee juhlat loppuhuipennukseen heleällä indie-diskopopillaan. Käy kurkkaamassa tämän tanskalaisen singer-songwriterin hilpeä Kamikaze-video täältä.

Raikkaita aamuja ja kuumia iltoja toivottelee,
Meeri

Kommentit

jizda (Ei varmistettu)

Ihan off topic aihe mutta mitä tuotetta suosittelisit lyhyeen pokkapituiseen ohentuneeseen luonnonkiharahtavaan tukkaan joka on tällaisina lämpiminä päivinä ei kihara, vaan röllimäinen, epäsiisti jokasuuntaan sojottava pehko. Annan hiusten kuivua yleensä itsekseen ja lopputulos on ihan jees mutta ilmankosteus tekee aivan omanlaisen lookin. Olisiko joku siloittava voide jota voi käyttää kuivaan tukkaan? kaipaan vain että hiukset olisivat vähän hallitummat. Auta Meeri!

merkkari

Kokeile pyyhekuivattuun tukkaan Sebastianin Whipped Creme, joka siloittaa pörröjä ja tuo pehmeyttä ja kuohkeutta. Kuivaa tukkaa voi haroa vaikka Sassoonin Hydro Finish -voiteella, joka siloittaa kevyesti tai tarkemman markan vartijana Eimin Perfect Me -voiteella, joka saa myös kuontaloa hallintaan. Vieläkin vahvempaan pitoon kannattaa kokeilla ihan vahaa, Sebastianin Matte Putty on ihanan köykäinen ja sopii loistavasti auki pidettävien hiusten haromiseen. Kyllä se siitä! :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.