FOLKin soittolista kevät14

Entisenä musiikkipoliisina kampaamomme musiikin valinta on ollut yksi isoimmista operaatioista. Nyt meillä on Hannan kanssa kuuntelussa 10-tuntinen lista, jonka mieleenpainuvimmat ja iskevimmät hitit ovat tässä:

Of Monsters and Men - Dirty Paws

Hyväntuulista, reipasta uutta folkrockpoppia, tulee heti reipas olo!

Irina Björklund - La Vie est une Fete

Täydellinen, ihana Irina! Jos mahdollista, on Irinan versio "Kauas pilvet karkaavat" -kappaleesta vielä tätäkin Samuli Putron alkuperäiskappaletta ihanampi. Helsingin keväiset kadut, laivat, jäätelötötteröt, ehkä muutama ylioppilaslakkikin vilahtaa mielikuvitusmaisemassa!

Lisäksi meillä soi:

Jose Gonzalez - Stay in the Shade

Tämä kun pyörähtää käyntiin, löydän itseni välittömästi Thaimaan paahtavilta hiekkarannoilta, puun varjon alta, kirja kädessä ja juoma toisessa.

The Decemberists - June Hymn

Ehkä yksi maailman kauneimmista kappaleista.

Coeur de Pirate - Printemps

Kepeää ranskalaista poppia, mahtava soundtrack kuplivalle illanvietolle! Kuuntele myös herkkä pianokappale Intermission.

Mainitaan myös Eva & Manu, Scandinavian Music Group, Jukka Poika sekä Belle and Sebastian!

Aurinkoista viikonloppua, mussukat!

Meeri

Kommentit

Morsio
Mennään vaan!

Meitsi digauttaa!

merkkari

Hyvältä kuulostaa haaste! Ja aika pitkälle sitä jo toteutankin, vaatekaapin siivosin viikko sitten, UFF kiittää :) Mutta ehkä tässä kesän kynnyksellä on jo ilmaantunut muutama pakottava tarve, että tuo vaate per kuukausi voi olla juuri nyt haastava...

pauliina_ (Ei varmistettu)

Kiitos vinkistä, en ollutkaan tuota Irina Björklundin kappaletta aiemmin kuullut. Tosi hieno versio! Korjaan sen verran, että alkuperäinen kappalehan on Elämä on juhla. :)

merkkari

Joo, kirjoitin sen ehkä vähän epäselvästi, kun jätin tuon nimen mainitsematta. Tahdoin sanoa, että tuo toinen kappale on vielä tätäkin Elämä on juhla -biisiä parempi! :D

bubbis (Ei varmistettu)

Löysin sun ihania töitä täältä blogista ja sitä kautta kampaamosi, mutta eikö sinulle pysty ollenkaan varaamaan aikoja ennen 18.06?

merkkari

Heipsanhei! Niin taitaa olla, että ekat ajat on heinäkuulle. Peruutusaikoja voi kyttäillä meidän nettiajanvarauksen kautta. Se on täysin ajantasalla. Ja lisäksi muistutan vielä, että Hanna (kollegani täällä FOLKissa) on ihan huippu!

bubbis (Ei varmistettu)

Ja sopiiko kiiltokäsittely myös malleihin, jossa on osatukka ja hiukset vaalennettu? Vai tuleeko silloin rumasti oma tummempi tyvi näkyvii?

merkkari

Riippuu siitä minkälainen tummuusero oman tyven ja vaalennetun osan välillä on, mutta yleensä sopii :)

Kapa (Ei varmistettu)

Kiitos uudesta musiikki-ihastuksesta! Toi Coeur de Pirate soi käynnilläni viime perjantaina ja on soinut sen jälkeen kuulokkeissa koko ajan. Ihana!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.