Folkin soittolista - Talvi 2016

Tänä talvena Folkin levylautasella pyörii pari aivan ihanaa löytöä, joista olen superinnoissani. Seasta löytyy toki Elviksen joululevyjä, Winter Songs -kokoelmaa sekä Norah Jonesia (kurkkaa viime talven levyvinkit täältä), mutta kuuntelepas nämä:

Ward Thomas - Carry You Home

Jos fanitat ruotsalaista First Aid Kit -folkduoa, tulet rakastumaan Ward Thomasiin. Tässä country-duossa vaikuttavat maailman suloisimmat parikymppiset brittikaksoset. Tunnelmointi menee täydellisesti pakkaspäiviin vilttiin kääriytyneenä, mutta yhtälailla voisin kuvitella tämän musiikin kesään heinäpellon reunaan.

Pentatonix - Hallelujah

Ehkä maailman paras a cappella-yhtye julkaisi pari kuukautta sitten uuden joululevyn, joka on ihana. Levyltä löytyy myös tulkinta Hallelulaj-biisistä:

Françoise Hardy - Le Temps de l'amour

Hiusmuusaksikin nostettu Hardy on vanhan polven jazz-artisti, jonka ranskankielinen musiikki sopii viinilasien kilahdusten ja pitkien illallisten taustalle täydellisesti.

Charlie Winston - Truth

Jos Jason Mraz ja Jack Johnson löytyvät levylautaseltasi, tämä brittiläinen singer-songwriter solahtaa sekaan kuin veitsi voihin. Hyväntuulista ja menevää päivämusiikkia, joka saa jalat heilumaan aivan vaivihkaa!

Ihanaa illanjatkoa toivottelee,

Meeri

Kommentit

Kateliini (Ei varmistettu)

Kiitos vinkista, Ward Thomas iski jo eka kuuntelulla! :)

Ja tuo ihanan freesi lettikampaus, menee testiin! Klassikon uudelleen viritys, toimii! :)

merkkari

Eiks ookin ihana?! :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.