Folkkilaisten helteinen tykypäivä

Ai ai, että aurinko helli meitä tykypäiväläisiä eilen maanantaina! Pari hassua poutapilveä seuranamme suuntasimme aamuisen brunssin jälkeen Mäntsälään, jossa Torpin tallin iiiiihanat islanninhevoset odottelivat innokkaina jaloittelua. Parin tunnin issikkavaellus metsissä, poluilla ja pellonreunoilla sai ajatukset kauas töistä ja kankut helliksi. Otettiinpa välissä muutama kunnon laukkapätkäkin - kunnon villin lännen meininkiä! :D

Maailman lempeimpien issikoiden jälkeen oli yllättäen jälleen nälkä, joten otimme nokan kohti Porvoon vanhan kaupunkia ja tunnelmallista Fryysarinrantaa. Saaristolaisherkut nassuun ja jäätelötötteröt jälkipeleihin. Maanantaisen iltapäivän Porvoossa oli ihanan verkkainen ja rauhallinen tunnelma, suosittelen kokeilemaan viikonloppuruuhkien sijaan.

Kampaajamme Hanna oli hengessä mukana ja tartutellaan hyvää työfiilistä häneenkin heti huomenna! Nyt lepytellään hetki omaa heppakuumetta ja jatketaan hymyssä suin aurinkoista viikkoa :)

-Meeri

Ps. Viime vuonna Folkkilaisten tykypäivässä ilmajoogattiin ja hallittiin elämää. Kooste päivästä täällä.

Kommentit

emiliaaaaaa (Ei varmistettu)

Moikka! Ei sinäänsä liity postauksen aiheeseen, mutta voiko Wellan illumina kiiltokäsittelyn tehdä pelkästään vaikka hiuksia ei muuten käynnillä värjättäisi? Tehdäänkö se sitten pesupaikalla, kun hiukset on vain huuhdeltu vedellä vai pestäänkö hiukset ensin shampoolla/hoitoaineella ja sen jälkeen laitetaan kiiltokäsittely märkään tukkaan? :) Ainiin, oma hiukseni on 9-10 sävyinen erittäin vaalea luonnostaan. Minulla on hiuksissa myös vielä vaaleampia raitoja. Mikä illuminan sävyistä olisi paras jos haluisi taittaa vähän helmiäisempään tai ns "pearliin"? Vaisenkin latvat tuppaavat aina välillä kellertymään ja uuteen taloon muuttamisen takia myös vihretymään, koska vedessä on ilmeisesti paljon metalleja :/ Joka on kuitenkin outoa, koska talo valmistunut vasta puoli vuotta sitten. Tiedä sitten, että mistä lie vesi tulee. Ostin myös suihkusuodattimen, joka ei ole vielä tullut. Senkin löysin blogistasi :D!

merkkari

Heip! Olinkin just tulossa kommentoimaan sun kysymystä edelliseen postaukseen :)

Illuminan kiiltokäsittely on itsessään värikäsittely. Siinä on 1/3 Illuminaa, joka on kestoväri, 1/3 mietoa hapetetta ja 1/3 hoitoainetta. Sen voi tehdä ihan pelkiltään vaikka värjäämättömäänkin hiukseen, jos väriä halutaan kirkastaa, syventää, pehmentää, tasoittaa tai sävyttää. Kiiltokäsittely tehdään aina pesupaikalla pyyhekuivaan tukkaan.

Näkemättä on aivan supervaikea sanoa minkä sävyn valitsisin just sun hiuksiin. Siihen vaikuttaa ehkä eniten hiusten kunto, sen jälkeen lähtötilanteen väri ja vasta viimeiseksi toivottu sävy. Illuminassa on ihan oma helmiäinen 10/93, mutta keltaisen taittoon tarvitaan lilaa (esim. 10/69) ja vihreän taittoon esim. 10/05. Mutta jos hiuksesi taas ovat yhtään kymppiä tummemmat, niin pitää alkaa valita 8-9 tummuudelta taittavia sävyjä. Joten, summa summarum, en pysty vastaamaan :D

emiliaaaaa (Ei varmistettu)

Joo aattelinkin, että lähes mahdotonta tarkasti sanoa, mutta uutta tietoa kuitenkin sain :) Kiitos paljon !

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.