Haussa kolme kampaajaa!

Nyt on päässyt käymään sellainen juttu, että olen mennyt kirjoittamaan nimeni uuden liiketilan vuokrasopimukseen! Kolmas Folk Helsinki availee ovensa syyskuun alussa vehreään Lauttasaareen, heti siihen saaren alkuun Lauttasaarentielle.

Folk tuntuu istahtavan Laruun ihan itsestään. Saaren elämänmenoa viisi vuotta seuranneena uskallan väittää, että täällä on täydellinen Folkin mentävä kolo ja useiden saarelaisten ajatukset kolahtavat yhteen Folkin arvojen kanssa.

Tila on ihanan avara, kaksikerroksinen lukaali ja Folkin konsepti jatkaa siellä omaa tuttua valoisaa ja luonnollista linjaansa. Paikassa on tilaa neljälle kampaamopenkille, joihin haemme minun ja Anskun kaveriksi kahta uutta tyyppiä. Samalla keskustan liikkeestä vapautuu paikka, joten sinnekin haetaan uutta tyyppiä.

Minkälaisia tyyppejä haemme?

  • Iloisia ja ihania asiakaspalvelijoita, jotka eivät tingi hyväntuulisesta fiiliksestä tiukassakaan paikassa
  • Luonnollisten näköisten hiusten (ja ennen kaikkea raidoitusten) ammattilaisia tai ammattilaiseksi halajavia
  • Rentojen kampausten rakastajia
  • Yrittäjähenkistä lähestymistä omaan toimintaan
  • Työkokemusvuodet tai oma valmis asiakaskunta tulevat meillä toisella sijalla, tärkeämpää on Folkin asenteen jakaminen, palvelualttius, usko omiin kykyihin ja halu oppia.

Tässäpä näitä maanmainioita tulevia työkavereita!

Folk tarjoaa vakaan aseman alalla, ihanat työkaverit, runsaasti koulutuksia ja yhteistä tekemistä. Tulen henkilökohtaisesti kouluttamaan jokaisen uuden folkkilaisen uran alkuun, joten tukea ja turvaa on saatavilla.

Uusien vahvistusten houkutteluun pyysin apua meidän tyypeiltä kysymällä, että miksi Folkissa on just kivointa olla töissä. Tällainen keskustelu syntyi Watsappissa:

"Ihanat asiakkaat ja motivoiva työilmapiiri :) Ja tietty työkamut!" -Anja
"Lämmin ja iloinen ilmapiiri, kukaan ei kilpaile toista vastaan. Kaikki ovat samanarvoisia ja työntekijöistä pidetään huolta, mutta silti ihanan itsenäistä sen suhteen mitä töitä teet ja milloin teet. Täällä on onnellista :)" -Siiri
"Nimenomaan. Folkissa pidetään huolta sekä asiakkaista että henkilökunnasta. Tää nyt vaan sattuu olemaan paras työpaikka." -Anna
"Komppaan myös ylempiä, ihanat ihmiset sekä asiakkaiden että työkavereiden osalta ja iso plussa myös rauhallisesta ilmapiiristä :)" -Ansku
"Hyviä pointteja <3" -Hanna
"Allekirjoitan kaikki ylemmät kommentit :)" -Sofi

Kollegat eivät ihan välttämättä tienneet, että postaan koko keskustelun tänne, mutta lämmitti niin kovasti omaa mieltä etten malttanut jättää sanaakaan pois :)

Tutustu Folkiin paremmin vaikkapa nettisivuillamme www.folkhelsinki.com ja hae rohkeasti ihan parhaaseen työpaikkaan laittamalla mailia suoraan minulle: meeri (a) folkhelsinki.com. Kerro laajasti itsestäsi, osaamisestasi ja haaveistasi. Laita mukaan linkki esim. instagram-tilillesi tai liitä mukaan pari kuvaa parhaista töistäsi. Omakin kuva ois kiva!

Hakemuksia kovasti odotellen,

-Meeri

PS. Lauttasaaren liikkeen toisessa kerroksessa on myös erillinen, ikkunallinen huone, jonne haemme tyyppiä tekemään jotain. Lähinnä sellaista jotain, joka istahtaisi hyvin yksiin Folkin konseptin kanssa. Se voi olla hieroja, kosmetologi, tatuoija - olen avoin ehdotuksille. Jos siis kaipaat omaa työhuonetta ja erityisesti naisia asiakkaaksi, ota yhteyttä!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.