Herkän ihon hoitoa ruusulla

Olen viimeisen parin vuoden aikana siirtynyt ihonhoitotuotteissani koko ajan luonnonmukaisempaan ja yleisesti ottaen vähempään. Käytin pitkään pelkkää kookosöljyä ihonpuhdistukseen ja kosteutukseen, sillä se oli ainoa, joka ei saanut poskiani kirvelemään ja näppylöitä riehumaan.

Koin eräänlaisen valaistuksen kokeiltuani muutamia ruusupohjaisia tuotteita ja olenkin löytänyt niistä erinomaisen avun iholleni. Vihdoin vaihtelua kookokselle! Ruusu rauhoittaa ja hoitaa herkkää, kuivaa ja normaaliakin ihoa. Se toimii erinomaisesti myös couperosa-iholle.

Dr. Hauschkan uudistunut ruusuvoide ja aurinkopuuteri ovat kylppärini hyllyn uusimmat tulokkaat. Yllättäen ruusuvoide lähti parantamaan ihoni pikkunäppylöitä jo muutaman päivän käytön jälkeen! Vaikka voide on paksua, sitä voi helposti käyttää meikkivoiteen alle ilman pelkoa kiillosta.

Aurinkopuuteri taas näyttäisi olevan ensimmäinen sarjassaan, joka ei taas auheuta niitä näppylöitä! Olen veikannut hajusteita tai muita lisäainemömmöjä näppylöiden syyksi (siveltimet ovat kyllä puhtaat), mutta tämäkin puuteri on ruusuntuoksuinen eikä silti aiheuta mitään reaktioita. Seuraavaksi hankin saman sarjan poskipunan.

Frantsilan ruusuinen kasvovesi on täydellinen aamun freesaaja! En välttämättä pese kasvojani aamuisin (koska varsinkin talvella lämmin vesikin näyttää olevan iholleni liikaa), joten tämä tuote on hoitanut sen homman jo pitkään. Toimii myös loistavasti seuraavan ruusumaskin jälkeen, edellisen ruusuvoiteen alla :)

Khadin ruusunaamio on ihana. Se on kasvoilla kirkkaanvihreä, niin kuin kunnon naamion kuuluu elokuvien tapaan ollakin ja sen jälkeen iho on todella pehmeä. Siis todella pehmeä. Khadia myy ainakin nudge Helsingin Kampissa, valitettavasti muista paikoista en tähän hätään osaa vinkata.

Seuraavaksi lähden testaamaan jojoba-öljyä, jonka pitäisi olla aivan erityisen hyvä putsari näppyläiselle iholle. Onko teillä jo kokemuksia jojoba-öljyn käytöstä?

Hymyä päivään!

-Meeri

Kommentit

Suvi K.
Sisunainen

Mullekin monet enemmän tai vähemmän luonnonmukaiset kosmetiikkatuotteet tuntuu sopivan paremmin kuin "tavalliset", mutta näihin ruusujuttuihin en olekaan vielä törmännyt. Kiitos vinkistä! :)

merkkari

No problem! :)

Jane Koski (Ei varmistettu)

Oi, toi ruusuvoide on ihanaa. Ihan munkin lempparia. Mulla olisi muuten toivepostaus: voisitko tehdä jonkinlaisen kertomuksen hiusten vaalentamisesta? Miten se olisi kaikista helpointa ja hiuksille hellävaraisinta. Itselläni on jo pitkään kutkuttanut ajatus "omasta" pohjaväristä, johon laittaisin jatkossa aina vaaleita raitoja. Siis tämä idea tosiaankin ollut jo pitkään harkinnassa sillä olen ollut monta vuotta ruskeatukkainen ja suomalaisena maantiehiirulaisena täydellisessä värjäyskierteessä siis !:D

merkkari

Hmm, laitetaan mietintämyssyyn. Hiusten vaalentaminen ei vaan oikeastaan koskaan ole hellävaraista, pikemminkin se on rastojen jälkeen rajuinta, mitä voi hiuksille tehdä. Siinä mielessä hankala keissi :)

marimari (Ei varmistettu)

No, kuinka olisi juttu aiheesta "Miten päästä värjäyskierteestä ja nähdä taas oma väri"? :)

merkkari

Hyvä idea :)

Kantarelli (Ei varmistettu)

Tämä postaus tuli todella tarpeeseen. Edellisenä iho-ongelmattomana voin sanoa, että on keinot vähissä, kun iho jostain vielä tuntemattomasta syystä alkaa kehittää näppylöitä.. Tänäkin aamuna taas asian kanssa tuskailtu. Kiitos!

merkkari

Oioi, toivottavasti tepsii! :)

Kommentoi