Hermolomalla

Terveiset täältä. Alkusyksyyn on mahtunut myllerrystä ja nyt ollaan vihdoin päästy hetkeen, jossa taitekohta on saavutettu ja hommat alkaa asettua. Otin viikonlopun irti Helsingistä ja hengittelen keuhkot täyteen puhdasta ilmaa täällä peilityynen järven rannalla.

Oman elämän muutosten lisäksi myös Lauttasaaren liikkeen rakennusprojekti on pienen nikottelun jälkeen saanut vihreää valoa. Tilassa epäilty kreosootti-ongelma on ratkennut, tila on puhdas ja pintaremontti voi alkaa. Päästään sen kimppuun ensi viikon aikana ja lokakuussa siintää avajaiset.

En ollut edes tajunnut kuinka paljon asiaa olin stressannut, kunnes hyvät uutiset kuultuani tirautin itkut keskellä Larun ruokakauppojen vilkkainta ruuhka-aikaa. Nämä itkut päättyivät onneksi helpottuneeseen nauruun :)

Niin kuin eilen illalla saunan jälkeen ystävilleni totesin, kyllä elämä on meitä hellinyt. Kriisitkin vain opettavat ja saavat ihmisen taas piirun verran vahvemmaksi.

Helpottuneena, voimaantuneena ja kiitollisena,

Merkkari

Kommentit

Hiuskriisi (Ei varmistettu)

Hei! Olisiko sulla neuvoja, mitä kannattaisi tehdä hiuksille, joita ei meinaa kehdata pitää ponnarilla, kun hiusraja tekee sen verran kivat (syvät) mutkat.. vaikea selittää, mistä on kyse, mutta jos kuitenkin ymmärtäisit? Tai oletko jo postannut aiheesta joskus? Mainittakoon, että hiukseni ovat muuten pitkät, skandinaavisen pörröiset (paljon ohutta hiusta, joka helposti pörröytyy sähikäiseksi kaikkailta), oma ruskea väri. Kiitän ihan superisti!! Ja itse olen tosiaan miettinyt otsista pitkästä aikaa (nähtyäni, kuinka hirvittävältä hiusrajani ponnari päässää näyttää valokuvassa!!), mutta pelkään, että tukka ei olisi sitten tarpeeksi paksu, tai ettei se olisi muuten kiva/helppo, kun on taipuisat hiukset ja pyörre niin, ettei otsis meinaa pysyä suorana.

merkkari

Testaa ihmeessä otsista, sillä se sitten selviää! Tai sitten kokeile siirtää ponnari alas niskaan ja laitat keskipääjakauksen. Peittää kokonaan paljaat ohimot!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.