Hetki ekohoitolan huomassa

Testasin vihdoin omaa ekohoitolaamme ja Sybilan hellää hoivaa. Aloitin sillä kaikista perinteisimmällä - Dr. Hauschkan klassisella kasvohoidolla.

Heti alussa kävi ilmi, että kyseessä on jotain paljon enemmän kuin kasvohoito. Kietouduin jättimäiseen pyyhkeeseen alusvaatteisillani ja upotin jalat kuumaan kylpyyn. Alkutalven kalsa alkoi helpottaa viimeistään siinä vaiheessa kun hyppäsin lämpimään hoitopetiin peiton alle.

Jalat hierottiin ja rasvattiin. Sen jälkeen kädet koko mitalta. Lempeää ja hemmottelevaa hierontaa, mukana ehkä jotakin shiatsunomaista liikettäkin?

Kasvojen, kaulan ja decolteen puhdistuksen jälkeen ne kiedottiin moneen kertaan yrttiseltä tuoksuviin lämpimiin kääreisiin. Hyvin itämaiset fiilikset ja vanhat rituaalit käyvät mielessä, jostain syystä Arabia ja Intia. Selviää, että yrttiveden tarkoitus on puhdistaa ja valmistella ihoa.

Kevyttä mekaanista ihonpuhdistusta ja syväpuhdistavaa savinaamiota. Superherkällä ja kuivalla ihollani tuntuu koko ajan hyvältä ja pehmeältä.

Kasvojen sivelyhieronta yllättää. Siveltimillä tehty hieronta vilkastuttaa nestenkiertoa iholla - yllätyn, kun silmäkulmani alkavat yhtäkkiä hieman vuotaa. Viimeistään tässä vaiheessa tajuan, että lähes kaikki aikaisemmat kasvohoitoni ovat tähdänneet tehokkuuteen. Nyt kyseessä on puhdas hemmottelu, joka hoitaa vähintään yhtä paljon sisäistä minua kuin hipiäänikin.

Järkytyn siitä, että minulla kesti jonkin aikaa ottaa vastaan kiireetöntä hoitoa, jonka tarkoitus ei ole vain jynssätä ihoa viimeistä mustapäätä myöden. Että kevyellä sivelyllä voi olla yllättävän voimakas vaikutus. Että nyt minulla on kaksi tuntia aikaa vain olla ja antaa toisen pitää huolta. Lopussa voimakkaampi hartiahieronta jopa yllättää.

Hoidon jälkeen olo on kevyt ja hieman hassu. Ihan kuin pieneen pöllyyn olisi mennyt! Suosittelen ihon hellimiseen ja tasapainoittamiseen, stressin lievittämiseen ja kokonaisvaltaisen hyvän olon etsiskelyyn.

-Meeri

Ps. Aikoja Sybilan hoitoihin voi varata täältä: www.folkhelsinki.com.

Kommentit

raijairina

Oi, kuulostaapa ihanalta! Ihana olisi joskus varata Sybilalle aika! Ihanaa, että ootte saaneet tällaisenkin palvelun teidän listoille! Sanoinko jo, että ihanaa? <3

merkkari

Mutta kun se vaan on niin ihanaa! :) :)

Torey
Näissä neliöissä

Itse kävin vuosia sitten muutaman kerran perus kasvohoidossa. Mustapäiden poistoa jne. ajatuksena saada iho paremmaksi. Kai se jotain auttoi, mutta kun ensin oli sanottu 3 kerran riittävän, mutta jatkossakin piti aina käydä vielä 2-3 kertaa jotta saadaan hyviä tuloksia, meni maku koko touhuun.

Uskon tuollaisesta teidän tarjoamastanne olevan paljon enemmän hyötyä! Harmi kun olette niin kaukana! Laajennus Turkuun? ;)

merkkari

Joo, mulla kans aina auttaa viikoksi, pariksi tosi hyvin, mut sit se nassu taas palautuu aina ennalleen. Suosittelen kyllä testaamaan tätä, ota joku hemmottelupäivä Helsingissä :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.